Sponsrad video - Wow Mists of Pandariacomment_here


Jag gissar på att en hel del människor sjukskrev sig och skolkade från skolan igår *host host*.

Det mesta har handlat om Starcraft 2 turneringar och Diablo 3 för Blizzard den senaste tiden. Wow har kommit lite i skymundan så att säga. Men eftersom Mists of Pandaria hade release igår (den 25 September), så har forumtrådarna gått varma världen över.

För det är ju trots allt en väldigt stor skillnad på mmorpg scenen nu. Mot vad den var när Wow släpptes i slutet utav 2005. För snart 7år sedan. För Blizzard har ju mer eller mindre ägt och totalt dominerat Mmorpg scenen sedan Wows release.

Det gör det väl i stort sätt fortfarande. Men den stora skillnaden är att det dykt upp många uppstickare på mmorpg marknaden (Guild Wars 2, Tera Online, Age of Conan, Aion,Lord of the Rings Online,The Secret World, rift, The Old Republic mfl). Men som Blizzard själva brukar säga.

"Folk kommer alltid tillbaks till Wow efter en tid". Och den fjärde expansionen för Wow (Mists of Pandaria), tycks bekräfta just precis det. För många utav mina vänner som lagt Wow på hyllan i förmån för andra titlar. Har nu plockat upp Mists of Pandaria, och börjat spela Wow igen.

Jag kan ha fel. Men det tycks även som om personer som aldrig spelat Wow förut. Fastnat för Mists of Pandaria. Just för att spelet innehåller pandor och ett Kung Fu/Asien tema (Kung Fu Pandas förtjänst kanske?). Jag gissar väl på att Mists of Pandaria gått hem riktigt väl i Asian, speciellt då i Syd Korea och Kina.

Men kommer allt det räcka för att hålla Blizzard och Wow kvar på Mmorpg tronen? Det återstår att se. Konkurrensen är ju som bekant stenhård. De allra första recensionerna lär dessutom trilla in vilken dag som helst.

Man kan väl säga att det är "Make It or break It" for Blizzards Pandarias del inom kort.


robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
- Ingen spam/smygreklam tack!

- Håll en god ton. Personangrepp osv betackar vi oss för.

- Kritik är helt alright. Så länge som den är bifogad/konstruktiv.

- De kommentarer som ni gör besvaras här på våran hemsida.

you Ditt namn:
Kom ihåg mig?
mail Din E-postadress: (publiceras ej)

home Din Hemsida/Bloggadress:


write_us Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
webvoter-omröstning
Vad vill ni att vi lottar ut?
Geek kläder
Hårdvara
Mjukvara
Presentcheck
Samlarobjekt
Tv-dataspel
gg_banner
childs_play
sga


your_ad_here
feedback
cookies
v1.5 ©2010-2012 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy