Playstation 4 utvecklingskit v 2.0comment_here


Jag vågar faktiskt inte äns tänka tanken på vad PS4 kommer att kosta på releasedagen.

Wii-U släpps vilken dag som helst nu. Och den gamla konsol generationen som bestått utav PS3, 360 och Wii. Sägs vara döda och begraven. Det till trots att spelutvecklarna själva långt ifrån håller med om det. För sedan begynnelsens tid inom tv-spelsbranschen.

Så har det alltid, alltid varit vid slutet utav en konsol cyckel. För det är först då som spelutvecklarna börjat behärska konsolen ifråga fullt ut. Så jag ser det nästan som lite korkat att man ska fösa undan den kunskapen precis när man börjat utnyttja konsolens hårdvara till max.

För att sedan börja om på en ny kula med PS4, 720 och Wii-U. Fast det är långt från alla spelutvecklare som hoppas på nextgen tåget från start. För det kostar enorma summor pengar att utveckla för en ny konsol. Och det skulle vara döden i grytan för en mindre spelstudio att misslyckas rent kommersiellt.

Utan de håller sig till de gamla konsolerna så länge som det går.

Och precis som teknikgurun John Carmack tidigare sagt. Han anser att PS4 och 720 är helt överflödiga i dagsläget. Eftersom John tyckte att man redan kan göra i stort sätt allt med den nuvarande hårdvaran. Jag vill givetvis inte stå i vägen för teknikens utveckling.

Absolut inte. Jag tycker bara att nextgen konsolerna kommer ut lite väl tidigt. Sure, PS3 och 360 har ju flera år på nacken. Men de duger ju gott och väl till det mesta. Nu vet jag/vi ju inte om det stämmer att PS4 och 720 kommer att släppas till julen 2013, eller om det dröjer till 2014.

Vi får se. Sony har iallafall redan börjat skicka ut sina nya utvecklingskit för PS4 (v 2.0) till diverse olika spelutvecklare världen över.robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
- Ingen spam/smygreklam tack!

- Håll en god ton. Personangrepp osv betackar vi oss för.

- Kritik är helt alright. Så länge som den är bifogad/konstruktiv.

- De kommentarer som ni gör besvaras här på våran hemsida.

you Ditt namn:
Kom ihåg mig?
mail Din E-postadress: (publiceras ej)

home Din Hemsida/Bloggadress:


write_us Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
webvoter-omröstning
Vad vill ni att vi lottar ut?
Geek kläder
Hårdvara
Mjukvara
Presentcheck
Samlarobjekt
Tv-dataspel
gg_banner
childs_play
sga


your_ad_here
feedback
cookies
v1.5 ©2010-2012 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy