Rocksmith tävling! - 10 Oktober till 19 Oktobercomment_here


Guitar Hero vadå sa du?

***TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!***

Då det var ett bra tag sedan sist som vi hade en tävling. Så tänkte vi att det var på tiden att vi drog igång en tävlingen igen. Och denna gången så blir det i form utav en Rocksmith tävling.

Vi lottar ut ett ex utav Rocksmith till 360 och PS3 (Endast själva spelet + gitarrkabel. Gitarr ingår ej). Alltså, vi väljer ut två vinnare. En som vill ha PS3 utgåvan, och en som vill ha 360 utgåvan. Så, hur gör man för att delta i tävlingen då?

Enkelt! Du kommenterar bara i det här inlägget och motiverar varför just du ska vinna. Och för att öka på din vinstchans ytterligare. Så behöver du bara gilla oss på Facebook och följa oss på twitter eller Google +.

Rocksmith tävlingen kommer att avslutats nästa fredag den 19 Oktober. Därefter väljer vi ut två vinnare som vi sedan kontaktar. Så lycka till nu gott folk!

OBS! Glöm EJ att ange er mailadress och till vilket format som ni vill ha Rocksmith till.

Produktbeskrivning:
"Dra igång en Rocksmith tävling när jag fått spelen (glöm EJ bort att maila över länken när tävlingen ligger uppe).

Det nya rock-fenomenet “Rocksmith” bryter alla gränser

Kasta bort din lilla leksaksgitarr i plast – eller ge den till din 3-åriga brorson.
Nu skall du kasta dig ut i ”the real thing” – Rocksmith där du verkligen spelar, när du spelar. Rocksmith är en revolution inom gaming, som bryter alla gränser med vad Du annars är bekant med att spela.

Oavsett om du är en erfaren gitarrist eller alltid har drömt om att lära dig spela men aldrig hunnit, så är Rocksmith något för dig.

Plugga in din äkta, välvuxna gitarr i din PlayStation3, Xbox360 eller i din pc och kom igång med att spela det autentiska gitarrspelet Rocksmith. Det kan vara en gitarr som du fick i konfirmationspresent, en bytte till dig på Blocket eller har spelat på i många år.

Du kommer att kunna att suga till dig av de bästa och största, så som Nirvana, Blur, David Bowie, Eric Clapton, Interpol och Kings of Leon för att nämna några få.  
Inom kort tid kommer du att uppleva att du bliver bättre, snabbare och utvecklas i ditt gitarrspel – även i verkligheten, för Rocksmith handlar mer om substans än om flash.

Och det bästa av allt är att Du kan ha kul på samma gång. Oavsett om det är när Du kämpar mot dina vänner med dina bästa riffs, eller när du spelar mot din största kritiker – Du själv.

Rocksmith (Ubisoft) inklusive spel, RealTone- kabel och en äkta Epiphone Les Paul Junior-gitarr starter kostar från 1699kr. Rocksmith spel (Ubisoft) inklusive RealTone- kabel kostar från 619kr."

Läs mer på:
www.facebook.com/Ubisoft.Nordic#!/Ubisoft.Nordic/app_385042921553537robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Postat av: ItsPirrip

:-)I want to win the PS3 version, please :)

Date: 2012-10-22 Time: 01:54:43 Url:- Ingen spam/smygreklam tack!

- Håll en god ton. Personangrepp osv betackar vi oss för.

- Kritik är helt alright. Så länge som den är bifogad/konstruktiv.

- De kommentarer som ni gör besvaras här på våran hemsida.

you Ditt namn:
Kom ihåg mig?
mail Din E-postadress: (publiceras ej)

home Din Hemsida/Bloggadress:


write_us Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
Elverket.se
bloglovin
We need your support! (why?)
webvoter-omröstning
Vad vill ni att vi lottar ut?
Geek kläder
Hårdvara
Mjukvara
Presentcheck
Samlarobjekt
Tv-dataspel
gg_banner
childs_play
sga


your_ad_here
feedback
cookies
v1.5 ©2010-2012 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy