n1wzAdy

Comix zone - Fast i en serietidnings världcomment_here


Comix zone släpptes dessvärre vid helt fel tidpunkt (spelet släpptes för sent, hade det släppts något år tidigare, så hade dess öde troligen sett bättre ut). Så spelets kommersiella succé uteblev i stort sätt helt och hållet.

Det räcker dessvärre inte bara med att man har en genial spelidé, och att man så gör världens bästa spel utav den idéen. Spelet måste nämligen sälja också, annars blir folk av med jobbet, företaget ifråga går kanske till och med i konkurs.

Och någon eventuell uppföljare blir det inte tal om. Tyvärr så var sådant fallet för arkad action spelet Comix Zone (som släpptes 1995 till Mega Drive, och lite senare. Till diverse olika format, där ibland PC). Själv så behövde jag bara hyra Comix Zone i ett enda dygn, för att sedan köpa spelet själv dagen där på.

Jag vart helt såld på hela konceptet med att man är fast i en serietidnings värld, samt att dunkar på folk i värsta Streets Of Rage andan. Soundtracket är även den riktigt nice, allt signerat Howard Drossin. Trots att Comix Zone fick en hel del kritik för att det påstods vara för kort och svårt.

Så är spelet ändå en utav mina favorit titlar till Mega Drive. Comix Zone går dessutom att köpa både via XBLA, PSN och Virtual Console nu mera. Imo, så finns det ingen som helst anledning att INTE köpa spelet. Om man så bara fick soundtracket för pengarna, så är det värt det!robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy