tggheader2013v5

Farcry 3 - Sponsrad videocomment_here


*Spoiler varning!* Det är svårt att tro att Vaas (killen på bilden) och Citra (en av få vänliga ansikten och själar i Far Cry 3) är syskon. Och för att göra saken värre ändå. Så vill Vaas döda sin egen syster.

Far Cry 1 introducerade oss för öppna världar i ett FPS spel. Far Cry 2 spann vidare på samma princip. Men det kändes som om det saknades något? Action fanns det ju i överflöd, och hur mycket yta som helst att utforska. Jo, det saknades karaktärer som man verkligen fastnade för.

En handling som verkligen skakade om en. Något som verkligen gjorde paradiset i Far Cry till ett levande helvete. Det är där som Ubisofts Far Cry 3 kommer in i bilden. Och mardrömmen heter Vaas. En mördare och psykopat som (oturligt nog för din del) har tillgång till både vapen och sin egen lilla armé.

Och spelaren (du) råkar bara ha oturen att komma i Vaas väg. Vilket i sin tur leder till att Vaas tillfånga tar alla dina vänner, och samtidigt försöker att avrätta dig i samma veva. Nog för att man överlevde. Men frågan är bara för hur länge?

För man har ju verkligen oddsen emot sig. Man är ju fast på en ögrupp mitt ute i stilla havet någonstans. Så man kan ju inte direkt fly där ifrån, inte utan en farkost i alla fall. Och man måste ju frita sina vänner först. Personligen så har jag inte känt en sådan här spelglädje i ett FPS spel sedan Bishock.

Det är liksom inte bara pang, pang och explosioner i Far Cry 3. Det är äventyr, action, romantik *host host*, utforskande och intressanta dialoger också. För att inte nämna en handfull farkoster som man kan styra, eller att Far Cry 3 är full utav intressanta och oförglömliga scener (den mest omtalade är nog dock den då man blir närgången med Citra).

Så nej, jag är inte ett dugg förvånad över att Far Cry 3 snittat 89% i betyg till både 360, PS3 och PC. Det är bara välförtjänt imo. Så gissningsvis så kommer Far Cry 3 att hamna högt upp på topplistorna i år (och under nästa).

Det är nog inte heller helt otippat om Far Cry 3 bli en GOTY titel framöver heller. Så imo, gillar man FPS spel. Då är Far Cry 3 ett givet köp!


robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- Ingen spam/smygreklam tack!

- Håll en god ton. Personangrepp osv betackar vi oss för.

- Kritik är helt alright. Så länge som den är bifogad/konstruktiv.

- De kommentarer som ni gör besvaras här på våran hemsida.

you Ditt namn:
Kom ihåg mig?
mail Din E-postadress: (publiceras ej)

home Din Hemsida/Bloggadress:


write_us Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
webvoter-omröstning
Vad vill ni att vi lottar ut?
Geek kläder
Hårdvara
Mjukvara
Presentcheck
Samlarobjekt
Tv-dataspel
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller


sga


overklockedremix
your_ad_here
feedback
cookies
v1.6 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy