tggheader2013v5

En booth babe´s bekännselsecomment_here


Fake or real? hmmm

Innan folk börjar skrika sexism för allt vad deras lungor bär och feminist nazisternas huvuden börjar göra en 360 som i exorcisten. Booth babes har varit en evig disskution ända sen dom poppade upp vid E3´s start 1995 (mer eller mindre). Satt och läste en artikel om det via G4TV och jag hade inte den blekaste att dom hade det så pass hårt i branchen. Var lite det jag tänkte skriva om.

Det hela är ju en rätt underbar kontrast liksom. Jag ska inte vara för snabb att döma eller att dra alla över en kam. Men säkerligen är en stor majoritet av dom snubbar som besökar E3 (och liknande event) både singel (och allt vad det innebär) och har en rätt begränsad erfarenhet av tjejer/kvinnor rent allmänt.

Det första dom ser väl på plats är playboy model brudar. Det lär ju fan bli en blue screen i huvet på dom flesta. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte äns träffat såna tjejer på riktigt. Men nu ska vi inte prata om mig *host host*.


Hon till höger is hotttt

Jag såg på en kortare dokumentär (eller vad man ska kalla det) om just booth babes. Där flera tjejer pratar ut om deras...lite mer otrevliga erfarenheter i branchen. Det är allt ifrån stalkers, tafsare, snubbar som försöker ta panty shots till rena rövhål. Tanken som slog mig direkt var typ om dom äns har säkerhetsvakter till alla tjejer som är ute på mässgolvet?.

För seriöst talat, det var fan riktigt creepy att höra om deras erfarenheter. En kille t.ex. hade tagit en tjej i handen (som han inte äns kände!) och började bli riktigt jäkla dryg. Man skulle kanske börja sälja tårsprej och liknande till tjejerna som jobbar som booth babes?.


Ehrm...ursäkta...men jag är singel, vill nån av er bli min flickvän?

Dom krav som ställs på en Booth babe är att man ska vara snygg, ha provicerande kläder (kort kort osv), le hela dagarna och kunna konversera i timmar med personer som kommer förbi just ditt bås, att vara ögongodis för män (och kvinnor), in short. Tycker det är en rätt platsig känsla över det hela. Typ att det inte är människor vi pratar om här utan dockor som har en uppgift, att förföra. Skulle vara rätt kul att veta vad dom får betalt per dag, hur många idioter dom får tugga varje dag och om dom själva anser att det är värt pengarna.

Tycker mycket av det bara är både tragiskt och patetiskt (Se men inte röra, hur svårt kan det vara?). En del vet inte var gränsen går helt enkelt. Vill ni ta en sving mot mig för det jag skrivit, go for it. Bara mina tankar och mina åsikter.

Vore kul att höra åsikter från både tjejer och killar i det här ämnet.

Film

http://gizmodo.com/5444132/booth-babe-confessions

http://g4tv.com/videos/40259/confessions-of-a-booth-babe-g4s-booth-babes-audition/

Bild arkiv

http://www.e3girls.com/main.cfm?CFID=8112637&CFTOKEN=83990298

http://www.gamesradar.com/ps3/f/the-100-hottest-booth-babes-part-1/a-200710301402595024/g-20070731164933225056

/Robin
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- Ingen spam/smygreklam tack!

- Håll en god ton. Personangrepp osv betackar vi oss för.

- Kritik är helt alright. Så länge som den är bifogad/konstruktiv.

- De kommentarer som ni gör besvaras här på våran hemsida.

you Ditt namn:
Kom ihåg mig?
mail Din E-postadress: (publiceras ej)

home Din Hemsida/Bloggadress:


write_us Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
webvoter-omröstning
Vad vill ni att vi lottar ut?
Geek kläder
Hårdvara
Mjukvara
Presentcheck
Samlarobjekt
Tv-dataspel
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller


sga


overklockedremix
your_ad_here
feedback
cookies
v1.6 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy