n1wzAdy

Magic the gathering - Theros recensioncomment_here

magic the gathering theros
Theros boxen var/är grymt lyxig imo. 

Det är en sak att recensera spel, film, tillbehör, hårdvara, mjukvara, musik och böcker. För det har jag gjort i flera år nu. Men det är en helt annan femma att recensera ett kortspel. I det här fallet så rör det sig om Wizards of the Coasts Magic the gathering - Theros.

Faktumet är att det här den första recensionen som jag någonsin gjort för ett kortspel i stil med Magic. För ett kort, brädspel eller penna och papper RPG, blir ju inte mycket bättre än vad man gör det till (bra rollspels ledare osv). 

Men jag gör ett tappet försök till trots. För det första så måste jag nämna att jag fick ett väldigt stort intryck utav lyx när jag öppnade Theros förpackningen. Ungefär samma typ utav lyxkänsla som man får när man öppnar boxen till en ny Apple produkt.

Och själva korten och allt, var/är verkligen top notch. Varje kort (Theros boxen innehåller 60st kort, en guide, en tärning, samt en spinedown life counter) är ju fan i mig som ett konstverk i sig. 

/magic the gathering theros cards
Allt detta fick plats i den lilla Theros boxen.

Jag fick dock sätta mig ner med guiden direkt. För det var evigheter sedan sist som jag spelade Magic. Så O.J och jag kom igång efter ett par minuter, sedan spelade vi i någon timme utav Magic the gathering. Vi fick rätt många flashbacks under spelets gång.

För jag , O.J och Adde brukade spela en hel del Magic back In the days. Hur som helst, det är inte direkt lätt att sätta betyg på ett kortspel. Men det får bli en åtta. För vi hade ju riktigt kul, och korten m.m. är utav väldigt hög kvalité.

Samt så var/är det väldigt lätt att komma igång med Magic the gathering. Så gillar man kortspel, då är det Magic the gathering som gäller! Och givetvis så bör man plocka upp "Theros" boxen om man redan är en Magic spelare (om det fortfarande finns några att få tag på vill säga).

tgg2 grade scale 8

robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This space Is for sell!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy