n1wzAdy

The hangover 2 - Filmrecensioncomment_here

hangover 2
Title: The Hangover 2
Genre: Komedi
Releasedatum: 26 Maj 2011
Speltid:  
102 minuter
Åldersmärkning:
18+
Format:
DVD/Blu-Ray
Stjärnor:  
Ken Jeong, Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Producent:  Daniel Goldberg
Regissör:  Todd Phillips
Snittbetyg internationellt: 6.5/10Imdb.com

the hangover 2-1
Denna gången så är Stu, Dougs och Alan fast i ett tropiskt helvete vid namn Bangkok.

Man kan väl inte direkt påstå att The Hangover 2 gjort någon vidare bra PR reklam för Thailand och Bangkok precis (Eller det kanske är precis tvärtom?). Och jag hade redan en rätt, ehrm, bisarr syn på klubblivet i Thailand (jag tänker inte gå in på några detaljer, då det är på tok för vidrigt).

Och så slog Hangover 2 ner som en slägga i bakhuvudet på mig under självaste julafton. Det kan ha varit spriten (jag drack för ovanlighetens skull en del på julafton), men jag var så där lagom gladmynt utav mig inför Hangover 2.

Fast för Phil, Stu, Alan och Dougs (Huvudpersonerna I Hangover 2) del, så skulle deras liv komma att bli allt annat än muntert. Låt mig få förklara lite närmare. Stu har nämligen gått och gift sig med Lauren (En Thailändsk tjej). Eller, han ska gifta sig med henne i Thailand. so far, so good.


Så kompisgänget beger sig till Thailand, och det ena leder till det andra. För gänget ordnar nämligen en svensexa för Stu. Och det hela spårade ur en hel del om jag säger så.  För Stu (med vänner) vaknar upp i självaste Bankok, med helt blanka huvuden.

the hangover 2-2
Mött Mr. Chow (Spelad utav Ken Jeong), världens roligaste homosexuella knark gangster.

De har noll koll på vad som hände dagen innan, och kanske värst utav allt. Laurens lillebror Teddy saknas (han var med på festen dagen innan). Och ingen vet vart han tagit vägen.


Därefter så följer en lång rad utav otrevliga överraskningar och händelser för party hard gänget. Stu har t.ex. tatuerat in en EXAKT kopia utav Mike Tysons ansiktstatuering på sitt eget ansikte, och någon har rakat av Alans hår.


Men i Bangkok kan ju precis allt hända med ”lite” droger och sprit. Mycket mer än så kan jag dessvärre inte säga. För då spoilar jag The Hangover 2 för er. Däremot så tänkte jag avrunda med mina egna tankar och åsikter om filmen.Ja, Mike Tyson är med i The Hangover 2 också. Och han sjunger överjävligt illa på slutet utav filmen.

Först och främst så är humorn väldigt, väldigt rå i The Hangover 2 (ungefär som i den första filmen, fast värre ändå imo). Så är man känslig utav sig, då bör man nog skippa The Hangover 2 helt och hållet. Då den innehåller både knark, sex och våldsrelaterade skämt och scener.


För det andra så tycker jag att de allra roligaste karaktärerna fått på tok för lite utrymme i filmen. Mr Chow t.ex, Han fällde utan tvekan de bästa skämten och kommentarerna.


Och nog för att jag är ett stort Mike Tyson fan, men varför i guds namn var han tvungen att sjunga för? Det var ”nästan” så att jag kastade mig över handkontrollen för att stänga av filmen.


För det lät minst sagt förjävligt. Men på det stora hela så är The Hangover 2 en värdig uppföljare, en riktigt rolig och minnesvärd film (på gott och ont), även om man kanske önskat sig ännu mer utav de roliga bitarna.

Plus

+ Apan som langar knark
+ Mr Chow
+ Kung Fu munkar
+ Sinnesjuk humor

Minus
- Avhuggna fingrar
- Kvinnor med penis
- Mike Tysons sång i slutet utav filmen

Story/handling: 6/10
Uppbyggnad/Innehåll: 6/10
Humor: 7/10
Stämning/känsla: 7/10
Effekter/Animationer: 6/10

Slutsats:
Det ska nämnas att jag inte sett den första The Hangover filmen (men det tänker jag helt klart göra inom kort), så hade jag noll förväntningar när jag väl bänkade mig framöver Hangover 2. Men till min stora förvåning så var/är filmen hysteriskt rolig!

Jag menar, Mr Chow är ju för fan ett kapitel för sig. Och Hangover 2 lyckas faktiskt att vara rolig från början till slut, eftersom filmen är full utav galna karaktärer och händelser som dyker upp titt som tätt.

Dessvärre så är det dock en rätt ojämn kvalité på skämten och dialogerna. Och Mr Chow borde ha fått ett mycket större utrymme i filmen också. Hur som helst, The Hangover 2 är helt klart värd att kolla på i alla fall.

tgg2 grade scale 6

robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy