n1wzAdy

Ja Sony & MS vad blir erat drag denna gången?comment_here


Jag är nästan lika nyfiken på PS4ans specs som dess utseende.

Nintendo kommer som bekant visa upp en spelbar version utav sin Wii 2 under E3 om bara ett par dagar. Det har troligen skrämt slag på både Microsoft och Sony med tanke på att det kom som lite utav en surprise och roligare skulle det bli för MS och Sony.

Då rykten säger att Wii 2 kommer att vara kraftfullare än både 360 och PS3an, och dess release sägs bli redan under 2012. Kort sagt så kan inte Sony respektive MS vänta alltför länge med att släppa sina nästa konsoler (PS4 720). Men den här gången undrar jag om det verkligen kommer att handla lika mycket om hårdvara och grafik som tidigare ärligt talat.

Det känns som om det kommer att handla betydligt mer om online möjligheter, nya sätt att integrera ingame, kontroller och själva spelen. Jag undrar även om det kommer att bli nya lagringsmedium inför 720, PS4 och Wii 2? nu har vi ju Blu-Ray och DVD.


En annan fråga som trycker mig är hur MS, Nintendo och Sony ska göra med bakåtkompabiliteten för deras nästa maskiner? ska PS4an stöda både PS1,2 och 3 spel t.ex?

Sen vet jag inte, jag tycker nästan att det hela gått för snabbt fram. Själv har man ju precis köpt en Wii och en PS3a och 360 följer snart efter det. Vet inte om jag är ensam om att tycka så här, men det känns ju som om nextgen konsolerna släpptes igår typ (Wii var/är dock INTE en nextgen konsol).

Det är dock ytterst tyst från både Sonys och Microsofts sida om deras nästa dra drag. Jag tror ialla fall INTE att de kommer att släppa en ny konsol under 2012, så Nintendo kan mycket väl få flera månaders (kanske ett helt år?) försprång med sin Wii 2.

Tidigare så har jag sett det lite så här. Nintendo = Spelkänsla och spelglädje (målgrupp familjer), Sony = Monster hårdvara, grafik och flera tunga titlar (Ungdomar, medelålders människor), Microsoft bra onlinestöd, en stor bred utav olika titlar (Ungdomar och medelålders människor).


Jag undrar hur Wii 2, dess kontroller och spel kommer att se ut? vi får veta om ett par dagar!

Men allt det där kommer nog att ändras nu inför nästa generation konsoler och Nintendo har fattat efter bra många år att de inte längre kan släppa konsoler med långt mycket sämre hårdvara än sina konkurrenter. Det håller liksom inte i det långa loppet då det större AAA titlarna inte äns släpps till deras plattform alls (eller så släpps de i mycket, mycket sämre versioner pga begränsad hårdvara).

Själv så kommer jag att sitta bänkad framför min dator och kolla på Wii 2 om ett par dagar, jag är precis lika uppskruvad som jag var inför deras presentation utav N64 och förhoppningsvis så får jag min Wii imorgon =)

Sedan som pricken över i:t så fann jag två rätt så komiska videos om PS4an (finns på 720 och Wii 2 också, men PS4ans videos var och är roligare), enjoy!/Robin
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
Postat av: MELI

sv: Jag var rödhårig ssom liten men rödhåriga blir oftast blonda naturligt när dem blir äldre, som man får grått hår typ :P så ja de är jag haha

Date: 2011-06-05 Time: 22:23:58 Url: http://mmeeli.se
Postat av: Robin

- MELI

Åh fan, där ser man =) för mig var det tvärtom. Jag var svarthårig som bebis, sedan blond och sist brun/blond i vuxen ålder P:

Date: 2011-06-05 Time: 23:23:40 Url: http://gamingground.blogg.se/

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy