n1wzAdy

Activision tänker ta ut en månadsavgift i MW3comment_here


MW3 vart genast mindre intressant för mig i och med avslöjandet utav en fastmånadsavgift.

Jag hörde via en kompis igårkväll att Activision bestämt sig för att ta ut en fast månadsavgift för extra funktioner i Modern warfare 3. Min första tanke var typ att jag trodde att han skämtade med mig, men sedan när jag kollade upp det någon sekund senare så visade det sig att han talat sanning för mig.

Man behöver inte vara något super geni för att lista ut att det är cocksmokern Robert Kotick som legat bakom det hela. Killen är rätt igenom ond, han skiter fullständigt i spelarna, spelbranchen och i spelen. Jag hatar karln rätt igenom.

Jag förstår fortfarande inte hur Kotick kunnat få en VD position hos Activision, snubben är ju ett skämt. Han har gjort så många tabbar i sin så kallade karriär att man får huvudvärk när man bara tänker på det. Det råder inga som helst tvivel om att Kotick är ett hot mot hel spelbranchen i stort, han kan mycket väl ställa till med ett E.T i moderntid och ta död på hela branchen.


Det fattas bara horn, en djävuls mustasch, eldgaffel och en svans...

Kotick har ju redan sagt att han tänker ta det roliga ur spelen och bara tjäna pengar på våran bekostnad. Personligen så hoppas jag att han får kicken inom kort, för jag tål verkligen inte honom. Det räcker med att jag ser en bild på Kotick så blir jag aggresiv.

Frågan är om inte det här beslutet kommer att slå hårt emot folks val utav att köpa MW3, speciellt med tanke på att BF3 kommer att finnas som alternativ framöver (de släpps ju dessutom under en och samma månad i år, november).

Vi får se hur det blir med en saken, jag är ialla fall INTE road utav Activisions beslut gällande en månadsavgift för extra funktioner. Vad blir nästa grej liksom? en avgift för att man spelar online?


/Player X
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy