n1wzAdy

Veckans bloggar och hemsidor 13dec/20dec Avslutad!comment_here

winner nr1

Jag/vi får be så mycket om ursäkt att det blivit en liten försning i våran veckans bloggar & hemsidor tävling (vi har haft full rulle med design, kod och annat). Men nu har vi valt ut 5st vinnare =) stort grattis till samtliga! och bättre lycka nästa gång till de som inte vann denna gången.

ADARAS.se

Troligen en utav sveriges allra bästa konstnärer, ihop med Kan Dee. Rolig är hon också!

Motivering:
Jag fann min väg till Adara via en super snygg skiss som hon gjort på Master Cheif från Halo. Jag är egentligen inget stort fan utav Halo, men jag kunde inte heller förneka den fina bilden som Ida (Adara) gjort. Dessutom så bjuder Adara mer än väl på sig själv också, hon är en skön tjej helt enkelt!

http://bexollila.blogg.se/

Om mode är din grej, då är bexollila helt klart något för dig. Julrim, eller ja nästan.

Motivering:
Det ska väl erkännas att jag inte är något superfreak vad det gäller mode, men som tur är har jag en flickvän som har koll på det mesta. I vilket fall som helst, Bexollila är väl en blandning utav det mesta egentligen. Mode, vardag och humor. Något för alla helt enkelt =)

http://kkajsajohansson.blogg.se/

Är man ett fan utav hästar och hästsport. Då är Kajsas blogg något för dig.

Motivering:
Hästar och tjejer tycks gå hand i hand (för det mesta ialla fall), i stort sätt var enda tjej i alla klasser jag gått i. Har eller hade hållit på med hästar på ett eller annat sätt. Intresset för hästar är skyhögt bland tjejer i alla åldrar i Sverige, så det känns som ett logiskt val att välja ut häst tjejen Kajsa faktiskt.

http://beattriicee.blogg.se/

Räkna med att se många fina, färgstarka och kreativa foton/bilder på beattriicee sida.

Motivering:
Det här med att ta foton på djur och natur har alltid legat mig varmt om hjärtat. För varje bild är ju faktiskt i stort sätt unik, och varje bild kan bli till ett konstverk i sig självt. Så Beattriicee blogg föll mig helt klart i smaken!

ANGELICA.BLOGG.SE
angelica
Träning & hälsa, det gillar vi!

Motivering:
Angelica gillar verkligen det här med träning, diet och hälsa, och det gör vi på TGG också. Så därför kändes det också väldigt passande att ta med en blogg som berör de ämnena. Så gillar ni hälsa så är Angelicas blogg helt klart värd att besöka. För let´s face It, det är cool att se & må bra ut. Bättre hälsa åt folket!robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy