n1wzAdy

Co-partnerscomment_here

ikikata
"Vi som driver Ikikata heter Alexander Yeh och André Lindholm. Vi träffades som av en ren slump och började då prata om att starta någonting gemensamt då det kommer till japansk populärkultur och en sida i ämnet. Våran passion och entusiasm över denna kultur som är så olik våran egen har gjort att vi vill förmedla nyheter, information och självklart bjuda på allt det goda som Japan har att erbjuda, i Japan eller varför inte i Sverige under ett och samma tak."
 
layers
"Vem som helst kan hissa eller dissa senaste releasen till favoritplattformen. Vi fokuserar på det vi verkligen brinner för och kan mest om; retro, nostalgi och de där udda små spelen som säger pling i hjärtat.

-STR/+CHA är en spelblogg som grundades 2006 av Maria och Nina som kände att de behövde någonstans att ventilera sina åsikter om spel och allt där till. Namnet -STR/+CHA står för minus i styrka, plus i karisma, en liten vink till alla de spel som ger dessa attributer till kvinnliga rollfigurer."

 
deculture
"Deculture är Sveriges enda nättidning som handlar om anime, manga, tv-spel och visual novels."

binero
"Binero AB är ett företag med säte i Kista, strax utanför Stockholm. Webbhotellet startade sin verksamhet 2002 under namnet Aleborg Solutions AB. Binero är ett ägarstyrt företag med aktiva delägare som har en lång erfarenhet och en stor kunskap av webbhotell- och domännamnsbranschen."

ladies of the round table logo
"We exist to encourage one another, as well as, to help further the goals, aspirations, and relationships of other gamers around the world. We strive to inspire, empower and enhance the qualities of women so that we can travel the road of excellence in our professions, personal relationships and our communities. We do not discriminate against male gamers, we just have a more powerful connection with the ladies of the communities. We are sisters, wives, daughters and Moms but above all gamers just like you."

gamingground
"Sveriges kanske mest kompetenta TV/Dator-spelswebshop!För spelentusiaster, av spelentusiaster!

moonchild
 
"Moonchild är en sida för anime, film, Japan och musik , jag skriver om saker du inte kan leva utan. Vem skulle klara sig utan den härliga musiken från Nightcore, Inte jag i allafall."
 
/The TGG Crew
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This space Is for sell!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy