n1wzAdy

Epic Games nästa unreal motorcomment_here


Ett väldigt passande namn med tanke på hur overkligt bra grafiken är.

Ni har säkerligen redan sett Epics Unreal Engine 3 tech demo vid namn Samaritan (det som är tänkt att bli nästa generation utav grafikmotor) som visades upp under GDC för inte så länge sedan (28feb till 4mars). Själv kollade jag precis på trailern, jag är mållös ärligt talat.

Det som jag fick se framför mig fick dagens spel att framstå som rent nonsens (rent grafiskt sätt). Det ska dock nämnas att det inte finns några grafikkort som kan rendera grafiken som målades upp i trailern i dagsläget. Där emot så tror Epic att det är fullt möjligt för datorer att måla upp den grafikfesten som man fick se i Unreal 3 tech demot under årets GDC mässa om ungefär 2år (2014 alltså).

Jag gissar väl dock på att UE3 kommer att vara aktuellt för konsolmarknaden först när PS4 och 720 haft release. För jag tvivlar starkt på att PS3, 360 och Wii2 kommer att kunna använda sig utav UE3 fullt ut. Nu har jag visserligen predikat ett X antal gånger tidigare att het grafik inte är allt, men jag kan inte krypa under stolen min och säga att jag inte är djupt imponerad utav Epics UE3.


Jag undrar om Epic kommer släppa ett nytt Unreal och UT spel baserat på UE3 motorn? det skulle inte förvåna mig ialla fall, och inte mig emot då jag älskar bägge serierna.

Skulle jag påstå något annat så bör jag söka mentalhjälp. Trailer fick mig i övrigt att drömma mig bort till en framtid där Blade Runner 2 släppts som film och att ett spel ska göras baserat på filmen och grafikmotorn är givetvis UE3.

Det känns även som om UE3 motorn kan bli frälsningen för PCn som spelformat. PC spelarna har ju som bekant fått ta emot en hel del abuse dom senaste åren, då utvecklarna övergivit format pga pirater/piratkopiering.

Vi får väl hoppas att UE3 leder till en återuppståndelse för PCn som spelformat. För det behövs verkligen då den oftast fått stå vid sidan av och kolla på när konsolmarknaden fått spel som vi PC spelare aldrig någonsin kommer att få se skymten utav. Eller så får vi dåliga konventeringar och sena releaser.

Nej, PCn som spelplattform är här för att stanna! så det så./Robin
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This space Is for sell!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy