n1wzAdy

Tränings vecka 4 - 88kg!comment_here


Det gick lite så där halv segt att ta bild med Iphonen, men det beror på att jag är ovan. Brukar fota med digitalkamerna vanligtvis. Men det är alltså 88kg som gäller och inget annat.

Så efter nästan ett 6månader långt uppebehåll (senaste gången var i slutet utav oktober förra året) så satte jag på mig joggningsskorna och begav mig ut för att börja jogga igen. Det var en litte pirrig och nervig känslan som jag hade i magen, det låter kanske löjligt för en del.

Men för mig så var det upp till bevis nu på sätt och vis. Det var verkligen as jäkla varmt ute, jag skulle troligen ha väntat tills kvällen istället, jag är dock lite så där att jag inte gillar att skjuta på saker. För då är risken stor att man ursäktar bort det med att man inte har tid och ork, så blir det inte av alls istället.

Nej, på med skorna som sagt, faith no more pumpade på för fullt i lurarna. Jag var taggad till max och efter lite stretching och vatten så drog jag igång. Streckan som jag joggar är ungefär 4.8km lång (då ska det dock nämnas att jag ror en halv km INNAN jag börjar jogga) och min bästa tid har legat på 26minuter.


Slutmålet, typ.

Nu är jag inte något elitidrottare eller någon athlete och dessutom så vägde jag innan vintern alltså bara 85kg och min kondis var mycket bättre än vad den var/är nu. Men jag fick inte en så dålig tid idag faktiskt, jag gick i mål på 30minuter.

Så jag anser att det var godkänt ialla fall, inte för att ursäkta bort något. Men solen och värmen gjorde verkligen sitt, nästa gång så tänker jag dränka mitt huvud i vatten och köra på en tunn joggningsmössa (gjort av fiber, ser typ ut som en sådan där mössa som simmarna använder sig utav).

Jag är dock helt och hållet övertygad om att jag kan nå 85kg innan mitten utav maj, OM jag tränar och äter som jag nu gjort i 4veckors tid. En positiv sak som jag märkte av idag när jag joggade är att jag inte har lika ont i ryggen längre, samt så har jag en bättre hållning (jag har hållt på att rehabilitera mig efter en bilolycka i flera månaders tid nu).

Personligen så tycker jag att det är lika mycket en psykisk/mental grej som en fysisk sådan. Jag tror nästan att för dom flesta så är det psyket som säger ifrån "Nej, du kommer inte orka det här! ge upp!" osv. Men när jag joggar så tänker jag inte alls, mitt huvud och sinne är helt tomt. Jag räknar bara 1,2,1,2 om och om igen, tills att jag joggat färdigt.

Ni får önska mig lycka till i fortsättningen ialla fall, det kommer jag att behöva!

/Robin
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This space Is for sell!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy