n1wzAdy

Rätt Frukost är viktigt om man vill gå ner i viktcomment_here


Mina dagar består utav frukt, grönsaker, filmjölk och gröt nu mera.

Enda sedan man var liten så har man fått lära sig att frukosten är dagens allra viktigaste måltid. Det stämmer väldigt bra det kan jag säga, en bra frukost är nämligen inte bara = en bra start på dagen, det kan även vara en effektiv fettförbrännare.

Jag äter nu mera antingen filmjölk eller gröt till frukost varje dag och lite senare på dagen en skål fruktsallad (som består utav äpple, banan, gojibär och apelsin). De som följt min träning vet att jag nu mera väger 88kg, men jag siktar att komma ner till 85kg (jag ska dock väga 80kg. Men jag tar en sak i taget).

Det är även sant att man får den mest effektiva träningen direkt på morgonen. Så kan man så ska man helst ut och gå, jogga osv direkt efter (eller före) frukosten. Själv kan jag erkänna att jag bara kör en basic träningsrutin varje morgon (jag orkar inte gå upp tidigt och jogga t.ex).


Mike Tyson var ett riktigt pro vad det gällde att gå upp tidigt och jogga varje dag.

Den består utav 100st armhävningar, 100st stjärnhopp, 10st pullups och 10st stomach killers (jag använder mig utav en irongym för det. Det är när man hänger i luften och har benen rätt ut som i ett "L" och så lyfter man sig upp och ner), samt så ska jag börja hoppa hopprep varje dag.

Så jag har kommit igång bra med träningen och mina matvanor har jag lagt om helt och hållet. Jag är nu inne på vecka 5 och jag har precis börjat jogga igen, så här långt har jag bara joggat två gånger. Första gången vart tiden 31minuter och andra gången 29minuter, så jag fortsätter att kämpa vidare!

Är ni lika intresserade som jag utav att få en bra start på dagen och att komma i form så kan jag rekommendera er att läsa den här artikeln, då den innehåller en hel del bra råd och tips. Då återstår det bara att önska er att lycka till med träningen och eran diet!/Robin
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This space Is for sell!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy