n1wzAdy

Elektronisk musik får mitt hjärta att klickacomment_here


NIN, det bästa som hänt världen sedan Elvis, Beatles och beethoven. Bild gjord utav Little_ham.

Det finns två band som för min del står över dom flesta andra banden i världen. Pop Will Eat Itself och Nine Inch Nails. Både Trent och Clint Mansell (Clint är högst aktuell med musiken till Mass Effect 3) är musikaliska genin och grymt intressanta personer.

Det som Trent och Clint har gemensamt (förutom att dom är polare sedan långt tillbaks) är att bägge gör musik inom den elektroniska musik genren, samt att dom skriver väldigt kreativa låtar. Personligen så skulle jag vilja se Trent och Clint jobba ihop på ett album (sido-projekt). Det vore rena drömmen för mig, då jag är ett stort fan utav både Nin och PWEI.

Ungefär som när Chemical Brothers spelade ihop med Fatboy Slim, eller som när PWEI samarbetade med Prodigy. Jag älskar den här typen utav musik, därför är det inte heller någon större suprise att jag har var enda Wipeout låt som någonsin släppts/gjorts heller (har även hela spel serien i original).

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara VARFÖR jag gillar elektronisk musik. Men jag känner mig frigjord och harmonisk när jag lyssnar på den typen utav musik. Just den schangern tycks också vara vara väldigt fantasifull och kreativ.


Bandet som fick mig att investera pengar i en riktigt bra stereo på 90talet.

Det känns på något sätt som om artisterna inte tänker på begränsningar och att de exprimenterar för fullt. Daft Punk är ett annat band som lyckats riktigt bra på den fronten. Sedan tror jag väl att det hela hänger ihop lite med att jag gillar Cyberpunk, teknologi, IT, datorer osv.

Det är musik för mig på något sätt, typisk Robin musik så att säga. Chiptune är en annan genre som jag börjat snöa in på mer och mer. Finns grymt mycket sådant godis där ute på webben att finna för den som är intresserade.

Jag skrev t.ex för ett par månader sedan om en snubbe som gjorde all sin musik via de gamla gameboy enheterna. Han kopplade ihop dom med varandra, mixtra och hade sig. Slutresultatet vart slående och epic.

Det finns dom som menar på att man växer ifrån somliga musik genrer med åren. Men sådant verkar inte fallet vara med mig. Jag tror det hänger mycket ihop med det faktumet att somlig musik går aldrig ur tiden. Låtarna/soundet och allt kommer alltid att vara aktuellt, inne och ha sin trogna fanbase.

Så nu när jag lättat på mitt musik hjärta för er så avrundar jag också sedmer kvällen med lite musik från NIN, PWEI och Prodigy. Enjoy och god natt!/Robin
Gaming Ground Sverige

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
Postat av: GUEVACCI

allt bra idag? :)

Date: 2011-04-20 Time: 08:49:59 Url: http://guevacci.se
Postat av: Robin

- GUEVACCI

Jodå, snart helg och det blir varmare och varmare ut, samt så funkar min träning och jag är nu nere på under 90kg =) själv då?

Date: 2011-04-20 Time: 09:47:48 Url: http://gamingground.blogg.se/

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This space Is for sell!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy