n1wzAdy

Fallout 3 - Oväntat besök & ett laddat gevär


Raiders, många till antalet, utsprida över stora områden i Fallout 3 och väldigt, väldigt dryga.

Jag vet inte hur många utav er som minns den där gamla Gevalia kaffe reklamen? ni vet, när man får oväntat besök? en kvinna brakar typ igenom sitt golv och trillar ner hos grannen under. Ungefär så kände jag när jag utforskade en grotta i Fallout 3 idag.

Den såg ut att vara övergiven, men nej, det var den då verkligen inte. Det var som ett fullsmockat globen där inne, fast med raiders istället för fans, och alla hade kulor med mitt namn på. Oturligt nog för de så hade jag också en massa kulor med deras namn på.

Action röj och fullt ös medvetslös är bara förnamnet på min video!/Andreas
Gaming Ground Sverige

Carmageddon - Snart så får vi köra över folk igen


Det finns inget som inte lite bamse plåser kan klirra.

Det känns nästan lite overkligt att både Twisted Metal och Carmageddon får ny versioner släppta utav sig inom kort. Jag kunde inte vara gladare faktiskt, TM har alltid varit kungen utav racing shooters, medans Carmageddon varit kungen utav blodig destruction derby aktig racing.

Jag hoppas verkligen att bägge titlarna kommer att ta hem fina betyg och priser, så att respektive serie får en ny och fräsch omstart. I Synnerlighet Carmageddon, då del II var den sista bra delen i serien. Jag vill inte låta som en pyskopat, men Carmageddon 2 var rena stress terapin för mig.

När man röker stress till frukost varje dag, så känns det grymt skönt att kunna ventilera bort stressen ibland. Carmageddon var min stressventil. Metal musiken, det blodiga innehållet och metal mot metal action bitarna tilltalade verkligen mig.

Och musiken som sagt var, It rocks!/Robin
Gaming Ground Sverige

Skate or die och Ski or die


Man satt bra många timmar under högstadie tiden och spelade de här två pärlorna på skolans datorer.

Långt före allt vad Tony Hawk, Skate och Shaun White heter. Så fanns det tre stycken små titlar från EA som släpptes på slutet av 80talet och början av 90talet. De hete Ski or die och Skate or die 1 och 2. Många, många utav mina skolraster dödades effektivt med de Ski och Skate or die.

Spelen var väldigt simpla i sitt upplägg, men de var/är ack så roliga att spela. Vi tävlade på skolan jag gick på om vem som kunde få högst highscores i spelen. Matcherna kunde bli riktigt intensiva, speciellt med tanke på att en lärare kunde gå förbi när som helst och fimpa spelet.

För egentligen så fick vi ju inte äns installer eller spela spel på skolans datorer, vilket i och för sig är helt förståeligt. Både ur en säkerhets synvinkel, samt att vi tenderade att sitta över på rasterna så att vi kom försent till nästa lektion -_-

*Suck* sköna skolminnen det där./Robin
Gaming Ground Sverige

Syndicate trailer och release datum!


Till en början så var jag lite tveksam över Starbreezes nytolkning utav Syndicate. Men mina tvivel släppte lite ialla fall efter att jag sett på den första trailern. Den 22 Februari nästa år så får vi veta hur pass het respektive kall Syndicate är.

Shit alltså...det är grymt många bra spel som kommer ut i början utav nästa år, t.ex så kommer både Syndicate och Twisted Metal ut under en och samma månad (Februari, den 22 feb i Syndicates fall). Två stycken spel som jag ser väldigt mycket fram emot, men ska jag vara helt ärlig så väger Syndicate tyngre.

Då Bullfrogs klassiska serie ligger mig varmare om hjärtat. Jag vart lite så där nervig när jag hörde att Starbreeze skulle göra ett FPS spel utav licensen, det var liksom inte riktigt vad jag ville höra (ungefär som i fallet med X-Com). Men nu känner jag mig lite lugnare ialla fall.

För trailern var/är verkligen grymt jäkla kick ass, Starbreeze tog till och med den gamla Syndicate musiken också! check It out!/Robin
Gaming Ground Sverige

Armitage III - Cyber Punk anime rules


Seriens huvudnr och hjältina heter Naomi Armitage. Hon är en android som innehar en stor dos utav kick ass attityd.

Pioneer´s
cyber punk anime Armitage III (Takuya Sato, Hiroyuki Ochi) från 1994 är verkligen något utöver det vanliga. Även med Ghost in the shell i bakhuvudet så är Armitage verkligen något helt annat. När skapelser utav stål och kött uttrycker känslor och kan smälta in bland vanliga människor. Då vet man att det bådar trubbel.

Året är 2046, jorden är överpopulerad och platsen för äventyret är mars. Läget på Mars är inte så där jätte stabilt heller, brott, upplopp och våld är vardagsmat för befolkningen på mars. Chicago polisen Ross Syllibus har lyckan (oturen) att bli stationerad på mars och hans ny partner Naomi (en illigal android, tredje upplagan) joinar honom i det kriminella träsket vid namn mars.

Det är mycket känslor, moraliska och filosofiska frågor som dyker upp genom serien (både OAV och lång filmerna). Har maskiner en själ? har man rätt att släcka livet hos en varelse som kan tänka, prata, uttrycka känslor bara för att den råkar vara gjord utav metal och kött?.

Armitage III äger jag samtliga delar utav. Både OVA (4 delar om jag inte minns fel?) och Poly Matrix, samt Dual Matrix (gillar dock orginalet bäst). Jag gillar hela cyper punk temat och hur storyn/handlingen förs framåt. Får även vibbar utav Blade Runner och pc-tvspelet Syndicate när jag tänker efter.

Gillar man Ghost in the shell, Matrix serien, Blade Runner och Cyber Punk, då är Armitage III något för dig./Robin
Gaming Ground Sverige

The Sims - Muspekaren som dödar


Spelet som startade hela the sims terrorn.

Jag tänkte avsluta kvällen med ett klipp som kan bjuda på ett skratt eller två. Gillar man sims så kommer man nog att uppskatta det här. Själv så fastnade jag för det första spelet när det begav sig, sedan kom intresset av sig lite. Vet inte riktigt vad det beror på, men jag antar att andra titlar och genrer lockad mer helt enkelt.

Jag tänkte dock ge The sims 3 en ärlig chans framöver. Men tills att det blir en verklighet, så får jag skratta vidare åt alla de bissara The sims filmerna som finns där ute på nätet. Enjoy och god natt!/Robin
Gaming Ground Sverige

L4D2 - The Midnight Riders


Ox, Smitty, Jake och Dusty utgör fiction bandet The Midnight Riders.

Att det finns musik i spel har typ varit en självklarhet sedan 70talet (även om det knappast kunde räknas som det, då det handlade om mest blip ljud). Men att det finns låstas band i spel är kanske inte lika vanligt (Om bortser från diverse olika musikspel). The Midnight Riders är ett påhittat band som finns i L4D2 världen (Coach favorit band).

Dom skulle ha spelat live på den arenan som man finner i kampanjen "The Dark Carnival och episoden "The Concert" (Whispering Oaks), men pga smittan så ställde dom in spelningen. Flera utav TMR låtar går att finna i bland annat Swamp Feber och The Parish.

I min mening så är musiken rätt svängning och neat. Vad tycker du?/Robin
Gaming Ground Sverige

Fallout 3 - Time for some ghoul hunting!


Ensamma så är inte ghoulsen/mutanterna så där jätte farliga. Men i grupp så är de rätt så dödliga.

Det där med att "alltid vara redo" som man brukar säga i scouterna, det är något som man bör ta fasta på även i Fallout 3. Spelar man med realism modden som jag gör så finns det inget utrymme för misstag. Jag har lyckats ta mig in i någon slags fabrik eller valv, och till en början så verkade det vara helt öde och dött. Men så började jag höra en massa tassande fötter och klagorop från avgrunden.

Fast oljuden försvann nästan lika snabbt som de uppstod, men jag kunde skymt skuggor längs med väggarna när jag lutade mig över ett trappräcke. "Det här bådar inte gott" tänkte jag, mycket riktigt så väntade döden på mig bara ett par trappsteg ner.

När trappstegen väl tog slut så hann jag knappt mer än att hämta andan innan det formligen öste ut ghouls från skuggorna och mörkret. Jag antar att det här betyder att jakten på ghouls dragit igång tidigare i år än väntat. Let the hunt begin!/Andreas
Gaming Ground Sverige

Gordon Freeman gästar i Renegade Ops


Inget Half-Life 3 eller EP3, men det hindrar inte Gordon ifrån att besöka andra spel istället.

Jag har nog ärligt talat tappat räkningen över hur många gånger jag slitit mig själv i håret över att man inte får se något HL3 eller HL2-EP3 i år heller. Det börjar kännas som DNF faktiskt, en evig väntan på något som inte kommer, och när det väl kommer så blir det troligen (kanske) bara en axelryckning på sin höjd.

Men jag fann lite tröst i att man kan spela som Gordon Freeman i Renegade Ops. Yepp, ni läste rätt, eller ja, det går att köpa Gordons buggy via steam ialla fall. För runt 120-130kr (den 14 oktober). Gordons buggy vart en verklighet tackvare ett samarbete mellan svenska Avalanche Studios, Sega och Valve.

Checka in den första trailern på Gordons buggy här! Coolt är bara förnamnet!

Produktbeskrivning:
"GORDON FREEMAN JOINS THE RENEGADE OPS VIA STEAM
Take Control of the Half Life Buggy and Unleash the Antlion

SEGA® Europe Ltd. and SEGA® of America, Inc. are delighted to

announce Gordon Freemans Buggy from the seminal title Half-Life 2

will be available in Renegade Ops™ via STEAM™ on 14th October for

$15.00, £9.99, €12.99.


Renegade Ops puts players in a mobile commando unit sent behind enemy lines to defeat Inferno, a madman intent on global domination. Players have the choice to fight alone in single player mode, team up offline with two-player split screen or join the dynamic 4-player online co-op experience.

Those who purchase the game on Steam will be able to take control of the Half-Life 2 Buggy as Gordon unleashes the Antlions to aid the Renegade Ops as they fight their enemies. “Working with Steam and the Half-Life team makes this game extra special.” said John Clark Director of PC Digital “Gordon Freeman  is a deeply-established character in the gaming world and we are proud to have him included in Renegade Ops.”/Player X
Gaming Ground Sverige

Metal Warriors Snes - Lucasarts robot shooter


En titel som innehåller mening "Metal" kan väl omöjligt vara dåligt?

Idag förknippar man nog Lucasarts till mest dels med Star Wars mjölkning in i det sista. Men en gång i tiden så gjorde dom både udda och utstickande titlar som t.ex Zombies ate my neighbors, Day of the tentacle och Metal Warriors.

Jag tänkte fokusera på det sist nämda spelet. En snes titel som jag inte hört talats om tidigare, det kanske inte är så konstigt heller. Med tanke på att spelet bara släpptes för den amerikanska marknaden.

Så vad är Metal Warriors för typ av spel då?. Det är ett mecha/action shooter/plattforms titel från 1995. Tycker även att det var rätt fett nice att spelet hade både splittscreen och ett PvP läge. Det kanske inte är mycket att hurra över idag, men på den tiden var det omfg.

Då jag gillar allt vad robotar, Mechwarrior och Macross heter. Så föll Metal Warriors mig på läpparna perfekt. Metal Warriors är en riktigt underhållande titel faktist!/Robin
Gaming Ground Sverige

Allods Online Undaunted - Expansion på G


Expansionen Undaunted har release den 11oktober!

Dagens allra sist inlägg blir ett tips i form utav expansionen till mmorpg spelet Allods Online. Jag vet inte hur pass bekanta ni är med Gpotatos Allods titel, men det är en blandning utav flera olika sorters genrer. Så det rör sig egentligen inte bara om en renodlad RPG upplevelse, utan det finns även element utav både äventyr och action.

Allodes kostar dessutom inte ett öre att spela heller, man behöver bara regga ett konto via gPotato.eu, och nu den 11 oktober så kommer alltså expansionen Undaunted ut. Så om ni gillar mmorpg spel, så kanske det här kan vara något för er.

Produktbeskrivning:
"Allods Online is a massively multiplayer online role-playing game, set in the fantasy space opera universe of Sarnaut.

It is the fourth opus of the Rage of Mages series which started in the mid-90s, conquering the minds of millions of gamers around the world, and covers over 12 years of storyline in the making.

You can choose to enter the deep storyline, puzzling out relationships between the two factions at war, races and characters, and plumbing the depths of the mysteries at work in this unique setting. Or you can focus on developing your character, maximising his abilities, crafting, getting very rare items and enchanting them via the runes system to become the best in both duels and space Astral battle ship battles.

Throughout the game, you will discover and fight your way in dungeons, castles and temples as a raid or as a group.

At high level, you can build your own Astral space ship and take off to explore the Astral with your party, looking for adventures, raids or if you want, become a pirate and board other ships to steal their loot. You will also discover many unique encounters such as Astral demons, ship versus ship battles, boarding other ships or even just annoying them during your journeys in the Astral.

The guild system greatly increases your opportunities and enhances your game experience in co-operative game play through specific raid encounters, some even being contested.

Whether you enjoy solo questing and discovering a world with lots of player versus environment content, or bashing other players with the player versus player mechanisms (and of course the ship versus ship in the Astral space), Allods Online is a lot of fun for all kinds of players. You can always stand aside all battles and just meet your friends in game and chitchat about whatever you like.
It is all up to you.

Allods Online has no subscription fees and you can play as long as you wish. All you need is a gPotato.eu account."
/Player X
Gaming Ground Sverige

Twisted Metal - Den 14 februari börjar gäng krigen!


Sweet Tooth vet hur man gör snygga entreer.

Jag såg precis på den nyaste trailern för David Jaffes nya Twisted Metal titel för PS3an. Suget är väldigt stort just nu måste jag erkänna. Twisted Metal Black har jag t.ex varvat hur många gånger som helst! och för varje ny trailer som släptps så blir jag bara mer och mer triggad att spela nya TM.

Online delen lär ju kicka hur mycket ass som helst. I överlag så ser TM sjukt jäkla roligt ut att spela. Men jag får snällt stå ut tills den 14 februari då TM har release. Vid det laget så har jag dessutom köpt en PS3a för länge sen.

Fler än jag som kommer att köpa Twisted Metal vid release?/Robin
Gaming Ground Sverige

Lux Drummerette - Metal bruden med klös


Den här tjejen kan spela trummor banne i mig!

Det är alltid lika kul att upptäcka nya talanger. Jag hörde talas om Lux Drummerette från Orange County Usa idag, och jag fastnade direkt efter att jag hört henne spela sin egen trumcover utav Slayers "Postmortem" (i högklackat ska nämnas!).

Jag har nog aldrig sett en coolare, snyggare och duktigare kvinnlig metaltrummis i hela mitt liv. Fast precis som vanligt så är det en given regel att flera (troligen utav manligt kön) ska trashtalka Lux och skriva en massa skit om henne. Det rör sig givetvis om internet troll, haters och avundsjuka människor.

Men vet ni vad? Lux äger och rockar hårt! Dio hade fan varit stolt över henne om han levt idag och hört hennes cover utav "Evil eyes". Rock out Metal sister säger jag \m//Robin
Gaming Ground Sverige

Fallout 3 - Stoned Is the way of the walk


Jag vet e tusan om jag skulle vilja dricka den där läsken ärligt talat.

Jag gillar Fallout 3 mer och mer, ju fler timmar jag spelar det. Jag är ett stort fan utav de tidigare spelen, och jag förstår faktiskt inte varför oldschool fansen whinar så illa över del 3. Har man spelat de äldre titlarna så kommer man nog säkerligen ihåg att alkohol och droger hade en rätt så stor roll i serien.

Sure, man fick ju inte direkt några positiva attribut och belöningar för att man knarkade och söp som självaste Ozzy (faktumet är att man bara fick sämre hälsa, syn osv), men det var en rätt cool feature ändå. Då man kunde fula sig, om man kände sig för det.

Givetvis så kan man göra samma sak i Fallout 3. Jag fick den stora äran att dricka någon mysko dryck från ett gäng religösa fanatiker, vilket ni kan se på filmen här nedanför. Botten upp!/Andreas
Gaming Ground Sverige

Half Retarded 2 - Spot the artard


Nu ska vi leka en liten lek som vi kallar för "spot the atard". Där är atarden!

Känns så där lagom roligt att man fick lov att vara ute i flera timmar idag. Det var nästan 20minus ute i Strängnäs. Tappade typ känseln i mitt ansikte, så man kände sig typ som ett artard när man stod vid kassan och ville posta brev.

Hörde att det kan bli en snöstorm imorn, så ni som ska bege er ut på vägarna. Ta det lugnt och cool aiight?. Medans jag stod i kassan så fick jag en helt störd Half-Life 2 film skickat till min mobil. Vid namn Half Retarded 2.

Jag behöver nog inte förklara mer ingående vad den handlar om. Det sköter filmens namn rätt så bra själv. Tackvare filmen så fick jag känslan tillbaks i ansiktet, då jag skrattade lite tyst för mig själv. Hoppas att den har samma effekt på våra läsare. Väl mött!/Robin
Gaming Ground Sverige

The Advantage - The sound of Bubble Bobble


Ett utav de allra bästa spelmusic coverbanden i världen.

Jag kan inte direkt påstå att jag jubblar, klappar händerna och hjular till det faktumet att hösten nu presenterat sig på allvar, eller att vintern snart kommer att sparka in äns dörr och skratta åt än i år igen. Men precis som vanligt så försöker jag att finna tröst i eländet i form utav musik.

Kvällens avslutningsmelodi står självaste The Advantage för, och vad kan vara mer passande än de trevliga och kärleksfulla tonerna ifrån Bubble Bobble?. Med det skrivet och sagt så tackar jag för mig och säger god natt gott folk!/Robin
Gaming Ground Sverige

Dead Island - The Movie


Det var väl inte direkt oväntat att det skulle komma en film baserad på spelet.

*Uppdatering/rättelse*
Jag fick precis ett mail ifrån Marcus Legler (Mi5 communications) gällande Dead Island the movie. Jag var lite väl snabb med artikeln om filmen, så det vart en del missförstånd som jag tänkte reda ut. Dead Island kommer INTE att filmas med en mobil kamera (det kommer att bli en långfilms produktion, som är tänkt att släppas någon gång under 2013), och det är Lionsgate som äger rättigheterna till filmen.

Själva produktionen kommer att skötas utav Sean Daniel (som varit inblandad i bla Mumien) och Stefan Sonnenfeld. Dock har inte någon regissör för Dead Island utannonserats än, Peter Jackson vore kanske ett bra alternativ? fast han har nog rätt fullt upp med sin film "The Hobbit".

I vilket fall som helst så ber jag om ursäkt för mitt slarv, rätt ska vara rätt!

------------------------------------------------------------------------------------------

Jag fick för en liten stund sen höra att Techlands Dead Island ska bli en filmatesering inom kort. Det är dock inte tal om någon fullskalig Hollywood produktion här, utan om en mindre film. För att vara exakt, så rör det sig om en mobilfilm. Då ALLT kommer att vara helt och hållet filmat via en mobilkamera (ja, ni läste rätt) (tryckfels nissen tittade tyvärr fram här, för det stämmer inte alls).

Filmen går under det fantasifulla och kreativa namnet "Dead Island the movie" (inga större bonus poäng för namnvalet där inte). Release datum är ännu okänt och någon trailer finns det inte heller i dagsläget. Men det lär nog dyka upp en trailer inom kort, med tanke på att jag fick den här nyheten levererad till mig via ett pressmeddelande.

Ni får håll till goda med lite Dead Island gameplay istället tills vidare. Enjoy!/Robin
Gaming Ground Sverige

Japansk Maid och en dansande Panda


Alla vet att pandor är grejen. Jack Black som Kungfu pandan liksom, coolish deluxe!

Man vet verkligen om ett visst klipp är från japan eller ej, det går liksom inte att ta fel på ursprungsland. Det är i stort sätt en omöjlighet att inte gissa rätt. Sådant är fallet även denna gången, då jag har en bekant som studerar i Tokyo så får jag både bilder, tips och diverse olika länkar till galenskaper då och då.

Denna gången så är det en panda (en kvinna i en pandakostym) och en japansk maid som dansar. Japanarna kan verkligen det där med galenskaper och helt tokiga koncept, hur som helst så är det underhållning på hög nivå xD/Player X
Gaming Ground Sverige

Fallout 3 - Gamla bekanta


Harold har förändrats en hel del sedan sist vi såg honom i Fallout 2. Då hade han bara ett litet träd på sitt huvud (ett träd vid namn Bob), nu ÄR Harold ett träd.

Man brukar ju säga att världen allt är bra liten ibland, tydligen så kan samma tes gälla inom spelvärlden också. Sent igårkväll sprang jag nämligen på självaste Harold him self i Fallout 3. Är man ett Fallout fan så vet man mer än väl vem han är. Men för de som inte vet vem Harold är så kan jag ge er en kort introduktion här och nu.

Harold är en ghoul (eller en väldigt strål förgiftad människa, även kallad mutant) som hängt med i Fallout 1 och 2. Det har gått hela 36år sedan händelserna i Fallout 2 när man väl träffar på Harold (runt år 2277 någon gång), och nu är han som sagt var...minst sagt annorlunda.

Harold har nämligen blivit ett övervuxet talande träd!/Andreas
Gaming Ground Sverige

Audiosurf + System shock 2 = Kärlek


Har man inte spelat Audiosurf tidigare så är det fan i mig på tiden att man gör det!

Jag har ett bekännande att göra för er. Jag har gått och blivit en Audiosurf junkie. Det började lite lätt, ni vet, en kvart där och en kvart där. Det slutade med att jag till slut kunde sitta i timmar och surfa på ljudvågorna och beaten. Då Audiosurf är gjort på så sätt att bandesignen ändras beroende på vilken låt och genre du spelar, så är livslängden, samt återspelningsvärdet enormt.

Checka bara in videon här nedanför t.ex (det är INTE min/våran video!), youtube användaren S41b0t1991 har mixat System Shock 2 låten "Med Sci 1" i Audiosurf. Det är så perfektion skapas mina damer och herrar, så Enjoy!/Robin
Gaming Ground Sverige

Star Trek gästar i The Sims 3


En titel som fortfarande säljer som smör. Och expansionerna rullar ut på löppandeband.

Jag har inte spelat så där värst jätte mycket The Sims 3 (min bror där emot, han har spelat det i flera veckor) men det finns människor där ute som både hård spelat Sims 3 och hittat helt oanade potentialer i spelet medans dom gjort det. Det är inte direkt något nytt att man kan gör så kallade machinima (spel filmer) filmer i Sims världen.

Men Sims 3 är bra mycket mer avancerat än Sims 3, så möjligheterna att skapa en riktigt grym och komisk film är i princip oändliga. Vad sägs t.ex om att ta in Star Trek universumet in till Sims 3 världen? låt galenskaperna börja!/Robin
Gaming Ground Sverige

KMFDM - Spiderman 2 game OST


Vet inte om spelet är crap eller ej, men musiken som KMFDM gjort är kick ass ialla fall.

Det har varit en minst sagt händelserik dag idag. För det första, jag kan knappt minnas när september månad var så här pass varm. Ärligt talat så hoppas jag att det inte blir någon vinter alls att prata om (aningen egoistiskt kan tyckas, men det är så jag känner). Så slipper man skotta snö osv, och för det andra så har jag underhållit mig med att byta bakgrunden på bloggen (slutresultat vart väldigt bra imo, den bästa bakgrunden vi haft så här långt).

Pondus och respekt
till den som kan gissa vilket spel bakgrunden på bloggen härstammar ifrån, och som avslut på kvällen. Lite KMFDM, i form utav musiken ifrån Spiderman 2 soundtracket. Enjoy! och god natt./Robin
Gaming Ground Sverige

Captain N Game Master - Highscore på riktigt


Hade man en Nes, då visste man garanterat vem Captain N var. Annars hade man något allvarligt fel i huvudet.

Den här tv-serien tar mig tillbaks till en tid då alla ungarna i skolan (och jag menar alla) bara pratade om Nes på rasterna. Allt kretsade kring Megaman, Castlevania och Double Dragon. Det fanns dock en tecknad serie som innehöll flera kända Nintendo spelkaraktärer.

Captin N - The Game Master (kommer inte ihåg vilken kanal den gick på tyvärr, var säkerligen Tv1000) handlar i kort om en helt vanlig snubbe som älskar att spela på sin Nes maskin. En dag när han spelar punch out så går något snett, och han sugs in i tvn och in i tv-spels världen.

Captin N fanns även som serie. Man kunde läsa den serien i Sverige i svenska nintendo magasinet. Har ett par VHS kassetter med Captin N på liggandes någonstans på vinden. Fast jag kommer faktist inte ihåg om serien var dubbad eller om den var på engelska. Är kanske inte så konstigt heller, med tanke på att Captin N sändes på tv från 1989-1991.

Jag tvivlar dock starkt på att serien skulle finnas utgiven på DVD, så vill man ha tag i serien igen. Så blir det antingen till att söka på nätet eller köpa VHS kassetterna helt enkelt. Hur som helst så är det en riktigt skön animerad tv-serie./Robin
Gaming Ground Sverige

Veckans babe - Juliana Alves


From Brasil with love!

Så var det spikat och klart. Det bär av till Brasilien nästa vinter för min del. Det var egentligen inte något jätte svårt beslut. Det utav 3 anledningar. 1. Jag har flera vänner där som jag känte i flera år, 2. Jag gillar landet i överlag och 3. Fotboll och helt fantastiska kvinnor.

Jag räknar med att vara borta i minst en månad ialla fall, troligen så kommer jag att bo hos en kompis under hela vistelsen (givetvis så kommer jag att betala för mig). Det är helt klart på tiden att man ser sig om i världen, det finns liksom mer att uppleva och se än lilla Sverige.

Dessutom så skulle det kännas grymt skönt att slippa undan åtminståne en svensk månad utav vinter. Trivs jag bra på plats, så är det ingen omöjlighet att jag vill flytta dit permanent. Vi får se hur det blir med den saken, jag ser ialla fall sjukt mycket fram emot att få komma iväg.

Men för att komma till själva veckans babe biten. Kvinnan ifråga är helt klart ett starkt argument för VARFÖR jag älskar Brasilien så mycket. Juliana Alves är en riktig kanon pingla ifrån Rio Brasilien (hon är mixad svart/latino om jag inte minns helt fel).

Hon är dessutom mer än bara vacker, hon gör mycket för allmänheten i Brasilien också, då hon hjälper sjuka, fattiga och utsatta. Alves har både talang, hjärta och ett väldigt vackert utseende (imo), så hon tar hem veckans babe titeln den här veckan =)/Robin
Gaming Ground Sverige

Extrem nördighet


Ja, vad ska man säga. Någon kom tydligen på en helt annan funktion för sin apple dator.

Kunde inte låta bli och små le när jag såg den här bilden på ett datorforum. Det skulle ha varit kul att få se brevbärarens respons och spontana reaktion när han/hon skulle stoppa i posten i den där brevlådan. Tror inte man kan bli mer apple geek än så där.

Fotnot, jag hade en bekant en gång i tiden som faktist gjorden en brevlåda utav sin gamla IBM 80286dator, en high towerlåda. För dom som inte vet hur en sådan ser ut.

Så var det ett sådant här monster till datorburk. Jag har en likadan ståendes ute på lagret. Den väger in på nästan 30kg! och så har den ett sådant där väldigt behändigt handtag på ovansidan. Testa ni att bära en hightower låda som väger 30kg, bara genom att hålla i ett handtag. Så får ni se hur bra det går.


Min är dock lite lyxigare. Min IBM dator har hela två floppydrives. De ni, det är inte att leka med!


/Robin
Gaming Ground Sverige

Fallout 3 - Fallout goes monster hunter


Jag är ett stort fan utav Fallout (speciellt de som Interplay hade hand om), och jag fattar ärligt talat inte vad folk whinare om gällande Fallout 3. Det är sjukt jäkla kul att spela!

Jag har verkligen fastnat för Fallout 3 och de olika moddarna som finns att ladda ner. Det finns i princip hur mycket som helst att upptäcka, utforska och uppleva. De moddarna som jag installerat har dessutom tagit hela fallout upplevelsen till nästa nivå.

Det är nästan lite Resident Evil 4 och F.E.A.R över det hela (gällande just action bitarna), och jag har bara börjat att spela på originalet. Expansionerna har jag inte äns rört. Så räkna med flera filmer och texter om Fallout 3 från min sida./Andreas
Gaming Ground Sverige

Left 4 Dead 3 - Sort of


Det är inte en fråga OM Valve kommer att göra ett L4D3, utan om när.

Vill inte vilseleda er allt för mycket med huvudrubriken. Men jag grävde runt på nätet efter info om Valve håller på med en uppföljare till L4D2. Så fann jag något som var L4D3, fast på sitt egna lilla vis. Kolla på videon här nedan så kommer ni att förstå vad jag menar./Robin
Gaming Ground Sverige

Iron Maiden - Fear of the dark!


Maiden! *clap clap* Maiden! \m/

Jag tänkte avsluta den här dagen och helgen med en riktigt passande låt, med tanke på att det är höst, mörkt och kallt ute. Jag minns så väl den här låten, då jag fick uppleva ett fullsatt globen sjunga den för allt vad folks lungor höll. Jag syftar på Iron Maidens låt "Fear of the dark".

Då tackar jag för mig och säger god natt och sov gott!/Robin
Gaming Ground Sverige

Arkiv X - Den bästa tv-serien som gjorts


I hela 9år så sändes Arkiv X på tv (1993-2002). Det är helt makalöst hur de lyckats hålla så hög kvalité genom hela serien egentligen.

Det vart Arkiv X för hela slanten nu i helgen (ja, jag har köpt den massiva samlingsboxen med typ 40+ DVD skivor), jag fick ett plötslig sug att börja kolla på serien igen. Sagt och gjort, jag bänkade mig framför tvn och bäddade ner mig i soffan och lät FBI agenten Mulder & Scully stå för underhållningen.

Nog har jag material att kolla på alltid, jag är bara inne på skiva 2-3 än så länge, fast tur är väl det egentligen. Med tanke på hur mycket skräp det är på tv nu mera. Vanligen så brukar man tänka på Arkiv X som en väldigt allvarlig och seriös serie.

Men jag tänkte lätta lite på stämingen och bjuda på lite skratt istället, i form utav bloppers ifrån Arkiv X. Enjoy!/Robin
Gaming Ground Sverige

Little nemo - Serien, spelet och filmen


Kanske ett utav Capcoms charmigaste spel någonsin.

Våra hjärnor är experter på att spela upp och skapa helt makalösa drömsekvenser. Ibland är dom så pass verkliga att man kanske rent utav vaknar upp skrikandes, eftersom man tror sig ha ramlat från 1000meters höjd.

Men för att ta upp en liten trevligare drömsekvens istället, eller snarare en liten pojkes drömsekvenser. Little Nemo - The Dream master. Nemo, en karaktär som skapades så tidigt som 1905 utav Winsor McCay. Det hela började som en serie i en tidning, för att sen 1989 bli en tecknad långfilm (Little Nemo: Adventures in Slumberland).

Och för att tillslut få en odödlig status tackvare Capcoms plattforms spel Little Nemo - The Dream master, som kom ut 1990 för Nes. Under 90talet så öste ju Capcom ut olika spelbaserade på tecknade figurer (främst Disney och Warnerbros). De flesta vart btw riktigt bra.

Ta bara Chip & Dale (Rädnings Patrulen) t.ex. Jag har många barndomsminnen från Little Nemo till Nes, och spelet har tro det eller ej. Åldrats mer stor värdighet, då underhållningsvärdet inte vikt sig en tum. Så yepp, Little Nemo är ett måste spel i Nes samlingen!/Robin
Gaming Ground Sverige

NHL 97 Megadrive - Retro hockey


Det var inte precis igår som man spelade NHL 97. Men det är precis lika roligt idag som då ialla fall.

Som alla säkerligen redan vet så har ju EA sloppat PC format igen, till förmån för konsolerna. Jag snackar och syftar givetvis på EAs NHL serie. ENDAST 360 och PS3 ägare kommer att kunna avnjuta årets upplaga utav NHL, surt sa räven, och fy fan säger jag som är en PC-Gamer.

Då jag inte äger någon 360 eller PS3 maskin i dagsläget, så fick det bli en slags kompromiss lösning istället. Nämligen NHL 97 till Megadrive. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det är en väldigt speciell spelkänsla i just 97 utgåvan.

Jag lyckades få med lite utav den hockey magin och spelkänslan på film. Resultatet finner ni här nedanför!/Robin
Gaming Ground Sverige

Prinsessan Peach gifter sig


Uppenbarligen så har den lilla prinsessan vuxit upp och blivit en stor flicka.

De flesta utav oss är rätt vana vid att rädda Peach ifrån faror och förvuxna ödlor vid namn Koppa som kiddnappat henne. Så har det varit i över 20år, fast Nintendo kom faktiskt att ändra på det i och med deras DS titel "Super Princess Peach". Då är rollerna helt omvända istället, nu är det Mario, Luigi och Toad som behövs räddas, och det är Peach som ska komma till deras undsättning.

Det är bara att inse faktum, Peach har vuxit upp. Nu så ska hon tydligen gifta sig också. Något som hennes far till en början är väldigt glad över. Men glädjen byts snart ut till en ren ilska och förtvivlan, checka In videon här nedanför så kommer ni att förstå varför xD/Player X
Gaming Ground Sverige

Darkseed 1/2 - Ondskan inom oss


Har man ett svagt sinne och svaga nerver. Då bör man nog avstå Darkseed spelen helt.

Här kan vi snacka om en helt störd äventys spelserie. Jag upptäckte serien för något år sedan, när jag köpte en komplett 486 dator. Då följde både ettan och tvåan av spelet med på köpet. Som våra läsare säkert redan vet, så älskar jag allt vad skräck heter.

Darkseed (1992) är verkligen inte som något annat äventyrs spel som jag spelat i mitt liv. För det första så är all artwork i bägge spelen inspererade utav H.R Gigers verk. Vilket förklarar alla sjuka karaktärer, omgivningar osv. Sedan är musiken jäkligt creepy. Allt känns väldigt levande, vilket gör spelet ännu mer obehagligt.

Tror till och med att man vid ett tillfälle i ettan kunde höra ett bultande hjärta. Handlingen i första spelet kretsar kring reklamgurun Mike Dawson, som köpt ett gammalt hus i staden Woodland Hills. Efter att ha drömt en mardröm (som bestod utav att han fick en alien injekterad i sin hjärna), så blir mardrömen till en verklighet när väl han vaknar.

Själva målet med spelet består utav att man ska kämpa mot någon ond utomjordisk ras vid namn "Acients" , så att dom inte tar över världen. Det gör man genom att utforska huset efter ledtrådar och föremål. Medans man gör det så upptäcker man det ena galna rummet efter det andra. Allt i huset känns levande, precis som jag nämde tidigare.


Del 2 är omöjligt ännu mer sjukt än första spelet.

Darkseed II släpptes 3år efter första spelet kom ut (1995) och den här gången så Mike Dawson tappat greppet helt om verkligheten. Så han beger sig till sitt barndoms hem i Texas. Trots att ett år har gått, så har Mike inte återfått kontakten med verkligheten. Och han är minst sagt psykiskt labil.

Men det ska bli värre, hans kärlek från gymnasiet har hittats mördad. Givetvis så tror alla att det är Mike som dödat henne. Och dom mystiska så kallade "Acients" (en slags utomjordisk ras?) tycks ligga bakom allt denna gången också. Man får följa Mikes kamp mot ondskan, sin egen överlevnad och hans strävan efter att rentvå sitt eget namn.

Ett äventyr blir inte mycket mer spännande än så här. Bägge Darkseed spelen kom ut till flertalet olika format, där bland amiga, PC, Saturn, PS1 och mac, men de är relativt svåra att komma över idag. Men det är sjukt mycket värt att hosta upp fliset för att få komma över dom här mästerverken!/Robin
Gaming Ground Sverige

Jazz Jackrabbit 2 goes 8bit


Spelet är grymt nice och dess soundtrack svänger!

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag bjuda er på en riktigt trevlig 8bits remix utav Jazz 2 låten "Darn rats!". Då tackar jag för mig och säger god natt!/Robin
Gaming Ground Sverige

Fullmetal Alchemist - Dödlig magi


Edward Elric har fått offra mycket för sina nära och kära. Där bland ett ben och en arm.

Jag tittar för tillfället på två stycken olika animeserier (jag går emellan dom bägge då och dä). Den ena är Gintama och den andra är Fullmetal Alchemist. FA är väl en lite mer allvarlig serie än Gintama, det är mer personliga tragedier och samtalsämnen.

Det är även betydligt fler avsnitt utav FA än Gintama, så gillar man FA då har man att kolla på ett bra tag framöver. Dess skapare Hiromu Arakawa gästar då och då i serien i form av en ko (tjejer med humor är bra härliga). I min mening så äger FA allt vad magi, kort och anime serier heter.

Sen är humorn rätt skön också. Har bara sett 10avsnitt så här långt, men precis som Gintama så håller avsnitten väldigt hög klass. Så är serien värd din tid om du är ett anime fan? hell yeah!/Robin
Gaming Ground Sverige

Gender wars/Könskriget


Det var bara en tidsfråga innan det skulle hända. Förr eller senare.

Det blir lite humor blandat med en stor dos allvar i det här inlägget. Först ut är humorn. SCI, ett spelföretag som troligen är mest förknippat för sin våldsamma racing serie Carmageddon. Men dom gjorde ju trotts allt andra spel också (Kingdom o Magic bland annat, som var ett klicka & peka spel).

Men ett spel sticker verkligen ut i mängden, och det är Gender Wars från 1996. En RTS titel vars handling kretsar kring det faktumet att män och kvinnor avskyr varandra som katt och hund. Så ett krig har brytit ut mellan könen. Själva humorn ligger som en tjock hinna över hela spelet.

Alla kommentarer, uppdrag och ingame videosekvenser är vinklade på ett sådant sätt att man skämtar om något utav könen (beroende på vilken sida man valt).

Gender Wars är ett helt okej spel faktist, men det är helt klart humorn och själva grund konceptet som motiverar ett köp.


Det är bra mycket bättre att älska än att hata. Tycker ni inte?

Sen om vi tar den allvarliga biten. Kolla igenom en svenskdokumentär vid namn "Könskriget", och den var minst sagt obehaglig. Ialla fall bitar utav den. Det finns kvinnor som hatar män och det finns män som hatar kvinnor, det är inget nytt. Men det vi har att göra med här är olika former av kulter. Dom viger sina liv åt att hata dom olika könen.

Jag själv känner mig kränkt som man över att media hela tiden målar ut killar/män som jävla svin, kvinnomisshandlare och våldtäktsmän. Sen sper dom radikala/extrem grupperna på det hela också, för att göra det hela ännu värre.

Alla män är inte onda och genomruttna, även om det är den stämpeln vi oftast får. Det har att göra med om man är en ond människa eller ej, det är inte köns relaterat. Jag själv hade fel om tjejer/kvinnor, då jag haft många dåliga erfarenheter förut. Men jag var ialla fall man nog att erkänna att jag hade fel. Det finns bra kvinnor/tjejer där ute, det gäller bara att hitta dom.

Så jag går inte runt och tycker dåligt om alla kvinnor jag möter. Bara en idiot resonerar och tänker så. Peace love and understanding, som prinsen sa i anime serien Gintama. Det är exakt vad det här världen behöver just nu./Robin
Gaming Ground Sverige

Fallout 3 - Bland mutanter, banditer och monster


Anticimex har det då inte så där jätte lätt heller i den postapokalyptiska framtiden i Fallout 3.

Snacka om att det finns tok mycket grejer att göra och upptäcka i Fallout 3. Jag har bara spelet i 10-15timmar på ett ungefär, men trots det så har jag förstått Fallout 3 storhet och enorma potential. Speciellt vad det gäller moddning. Jag har installerat ett flertal olika mods (som finns att ladda ner helt gratis för PC), där ibland en realism mod som höjer realismen i spelet.

T.ex så räcker det med ett enda skott för att döda en fiende (om man träffar rätt vill säga). Givetvis så gäller samma regler för äns fiender, man kan själv bli dödad minst lika rätt om man får en kula i huvudet. Jag lyckades fånga lite ingame action från sent igårkväll, när jag lekte Swat och försökte styra upp lite mutanter och annat patrask.

Enjoy!/Andreas
Gaming Ground Sverige

Battle rap och ta din dotter till jobbet dagen


Ondskan mot godheten. En fight som för en gångs skull inte kommer att avgöras med lasersvärd, utan med ord.

Jag växte upp med Luke Skywalker, Darth Vader och Star Wars. Det fanns inget coolare än en jedi krigare. Dom vann sina fighter antingen med sitt lasersvärd eller via the force. Men jag fann en video där Luke gör upp med mästaren i en Ya mama fight. Jag visste inte heller att imperiets trupper hade en "ta din dotter till jobbet dagen".

Underhållande var/är det ialla fall./Robin
Gaming Ground Sverige

Battalion Wars - Nintendos eget svar på C&C


Är nog inte så där värst många som förknippar Wii och GC med bra RTS spel.

Så vart man en stolt ägare utav Battalion Wars serien dårå. En ganska underskattad RTS serie ska nämnas, tyvärr. Kuju Entertainment har gjort bägge delarna, första delen kom ut år 2005 för Gamecube och del 2 för Wii år 2008.

Vet faktist inte varför jag väntat så länge med att köpa spelen. Tror det delvis beror på att jag knappt sett någon reklam alls för spelet, sen så testade jag inte på första spelet fören så sent som för ett par månader sedan. Och jag fastnade direkt.

Jag drog direkt paralleller till Cannon Fodder och en mer barnvänlig humoristisk version av Red Alert. Spelet har en väldigt stor charm ska nämnas, karaktärerna i spelet är skön som tusan. Och den blonda tjejen är riktigt söt och gullig.

Synd bara att man inte har ett bra högtalar system/hemma bio system. Tur dock att det är rätt så bra inbyggda högtalare i min Led Tv. Men för att summera, gör dig själv en tjänst och skaffa bägge Battalion Wars spelen om du har en Wii och gillar strategi spel.

Cuz there are freaking awesome!
/Robin
Gaming Ground Sverige

FA-18 S Hornet - Vem sa att leksaker är tråkiga?


Jag har alltid velat flyga en sådan här bad boy.

Enda sedan jag var ett litet barn så har jag gillat flygplan, och då i synnerlighet stridsflygplan. Men dessvärre så får ju inte personer med glasögon bli stridspiloter (så det sket sig rätt så illa för min del). Men, jag fann tröst i både flygplans simulatorer, arkadspel och leksaker.

Men jag visste då inte att det fanns så här grymt cool leksaksflygplan, och nu syftar jag på fjärrstyrda flygplan. Alltså sådana som man kan styra själv. Kolla in videon själva bara, jag vill lugnt ha ett sådant här plan!/Robin
Gaming Ground Sverige

Spore - This Is madness!


Helt klart värt pengarna enligt mig.

Jag har gillat samtliga utav Will Wrights skapelser. Allt från Sim City till The Sims, men Spore har verkligen en speciel plats i mitt hjärta. Då jag haft fullt upp med militärtjänstgöring i över 1års tid, så har man ju inte haft så där jätte mycket tid till övers till spelandet.

Jag har dock tagit igen det med stor artad stil nu. Jag köpte en ny Gamer burk, jag dunkade in bland annat Fallout 3 och Spore. Just spore är något som jag verkligen fastnat för, man kan verkligen göra galet mycket grejer i Spore.

Allt ifrån helt galna kreationer, i form utav de varelserna man formar, mixar och blandar fram. Till utforskning och helt bisarra skapelser. Framför allt så gillar jag humorn i Spore, det är den sortens humor som vem som helst kan förstå och ta till sig.

Jag fångade lite utav Spores själ och spelglädje på film faktiskt. Ni finner resultatet här nedanför!/Andreas
Gaming Ground Sverige

Starbreeze släpper Syndicate under 2012!


Starbreezes egen tolkning utav Bullfrogs Syndicate kommer att släpps till inte pc, utan även till 360 och PS3 också.

Jag sitter på rätt blandade känslor för tillfället. Jag är glad över att svenska Starbreeze fått förtroendet att damma av och ge liv till Syndicate franchisen igen (för Bullfrog som utvecklade de tidigare Syndicate spelen existerar ju inte längre), men samtidigt så är jag lite besviken över att Starbreeze valt att göra Syndicate till ett FPS spel.

De tidigare Syndicate spelen handlade ju inte bara om slakt och död, utan även om taktik. Man fick ju en bra översyn över staden och sina agenter då man såg allt uppe ifrån (så vida man inte kan välja tredjeperson vy och ha en bra översyn även i nya Syndicate). På gott och ont så påminner även nya Syndicate läskigit mycket om Deus Ex 3.

Så jag vet inte, jag är delad och lite tveksam inför releasen utav Syndicate. En release som dessutom är planerad redan i början utav nästa år. På något sätt så känns allt ihop som en long shot, fast samtidigt ska det ju även nämnas att Starbreeze lyckats göra guld utav utdömda licenser tidigare (Riddick bla).

Hur som helst så hoppas jag på det bästa och önskar Starbreeze lycka till!

Pressmeddelande 12 september 2011
STARBREEZE OCH EA MEDDELAR SYNDICATE

Starbreeze AB och Electronic Arts Inc meddelar idag att en ny version av kritikerrosade spelserien Syndicate är
under utveckling och kommer att lanseras under början av 2012.
”Vi är mycket glada att vi nu kan berätta om vad vi arbetat med de senaste åren”, säger Mikael Nermark, vd
Starbreeze AB. ”Det är en enorm möjlighet att arbeta med EA och ett så starkt varumärke som Syndicate. Vi har
använt vår erfarenhet inom förstapersons‐ och actiongenren för att ge spelarna en helt ny upplevelse i
spelseriens välkända universum.”

”Vårt mål med Syndicate är att skapa en utmanande action‐shooter för dagens spelare så väl som för fans av
originalspelet”, säger Jeff Gamon, exekutive producent EA Partners. ”Fans av spelserien kommer känna igen
miljöer och vapen, men uppleva dem på ett nytt sätt. Syndicate har också ett separat spelläge för upp till fyra
personer, vilket bland annat innehåller material från originalspelet, och det bidrar med ytterligare en
upplevelse för både nya och erfarna Syndicate‐spelare.”

Syndicate kommer att finnas i butik under början av 2012 till PlayStation®3, Xbox 360® och PC‐datorer. Läs mer
om spelet via www.syndicate.ea.com.
/Robin
Gaming Ground Sverige

Digimon Masters online - Spöa monster online!


Det var väl egentligen bara en tidsfråga innan Digimon skulle gå online.

Digimon har i stort sätt alltid räknats som Pokémons mindre önskade lillebror (även om serien faktiskt har en del bra spel till DS), dömd att leva i Pokémons skugga i en evighet. Fast trots det så har Digimon rätt många fans världen över (troligen mycket tackvare den animerade serien med samma namn).

Jag själv har väl aldrig varit något större fan utav någon av serierna (jag var på tok för gammal för det, när Pokémon och Digimon slog igenom). Men, jag har faktiskt spelat både Pokémon och Digimon till min DS. Så kanske kan Digimon Masters Online vara något för mig (och dig)?

Är man ett fan utav Digimon (och gillar trailern) så kan det ju vara värt att ge spelet en chans ialla fall. Check It out!/Player X
Gaming Ground Sverige

UKF Dubstep - Uber bra DNB musik


Luke Hood vet hur man gör grymt bra DNB låtar.

Jag har verkligen fastnat för DNB genren, jag gillar verkligen soundet, beaten och trycket i DNB låtarna. En kille som verkligen tagit till vara på allt det som jag älskar med dnb är den engelska Dubstep killen Luke Hood. Ta bara hans låt "16bit - Dinosaurs" t.ex, snacka om massiv orgasm för äns öron!

Lyssna och bedöm själva./Robin
Gaming Ground Sverige

Shadow Warrior - Asiens svar på Duke Nukem


Wang fick inte riktigt den uppskattningen han hade tänkt sig när han besökte en madam på toaletten. Shit happens, big time.

Who want´s some wang?, gastar huvudkaraktären Lo Wang i FPS spelet Shadow Warrior. Spelet är/var utvecklat utav 3D Realms och släpptes 1997 (yes, samma år som Blood). SW fick kanske inte riktigt samma odödliga kult status som Duke Nukem. Men det har ändå en plats i mitt Gamer hjärta (och hos andra också säkerligen).

SW hade/har odödliga kommentarer ifrån Wang, ninjor, blod och slafs, massiva vapen (kärnvapen!) och halv/hel nakna anime brudar. För att inte nämna lan och online möjligheter. Jag gillade dock närstriderna bäst nästan. Man kunde dela äns fiender på mitten med sitt svärd eller bjuda på lite knogmackor i form av Wangs dödliga nävar.

SW är ett givet val för alla dom som gillar FPS av den gamla skolan. Så till de som har planer på att skaffa Shadow Warrior, fixa även high resolution packen + dom förbättrade ljud+musik filerna. Blir en bättre spelupplevelse på så sätt.

Lo Wang coming to get you, little snake coward!/Robin
Gaming Ground Sverige

Drunk Gaming - En full gamer är en glad gamer


Jag tror dock inte att det är rekommenderat att spela spel så som COD Black Ops full dock.

Vanligtvis så brukar jag inte dricka alkohol, det händer ialla fall inte så där jätte ofta. Men när man lirar partyspel ihop med andra människor så tar man sig så klart en och annan drink, det lättar på stämingen och sätter humöret så att säga.

En utav mina allra bästa spelminnen fick jag faktiskt när jag druckit ett par starköl ihop med en kompis när vi spelade Mortal Kombat. Jag som vi skrattade och skrattade, ungefär som Drunk Gaming gänget gjorde när de spelade just Mortal Kombat.

Håll till godo och enjoy!/Player X
Gaming Ground Sverige

Vid zombie attack - Vad göra?Det var nog inte så där jätte bra att jag spelade L4D2 till sent på natten igårkväll. Jag ska förklara varför. Vet inte hur det är med er. Men jag drömmer, alltid, alltid helt störda drömmar om jag dricker/äter något innan jag går och lägger mig. Sådant var även fallet denna gången.

Ni vet såna där drömmar som är så verkliga att det känns som om man är där, kan röra, se höra och uppleva lukter. Jag hade nöjet att befinna mig mitt i en zombie infekterad mardröm tidigit imorse. Och ärligt talat, jag tror inte jag vill komma närmare verkligheten än så heller.

Det fick alla zombie spel och filmer i världen att framstå som rena barnprogramet i jämnförelse med min mardröm. Skulle jag kunna överföra min dröm/känslor till en film, bok eller spel. Då skulle det troligen finnas en väldigt god anledning till att ha beskrivningen "Människor med svagt hjärta eller känslig mage, rekommenderas inte att kolla på den här filmen" på baksidan utav spelet, filmen eller boken.


Ungefär så här söt är/var grävlingen som stirrade på mig imorse, när jag öppnade min dörr.

När drömmen väl var över så trodde jag typ att jag fortfarande var i drömmen, jag vaknade upp helt kallsvettig. Och som om det inte vore nog, något krafsade på min dörr. Så jag hoppade till som fan ska nämnas. Och givetvis så var det min gamle fiende, den helt störda grävlingen XXXXX (som jag döpt efter min fd chef, som var...lite speciel om jag säger så).

Den där grävlingen måste vara hög på crack eller något, jag svär alltså. Den springer in i vårat äppelträd och klättrar, smyger runt som en ninja på natten och hoppar omkring som en jävla tarzan bland träden. Jag råkade även utför en räv som snodde min ena Trimgrip vikt för något dygn sedan.

Så ja, det är på landet det händer gott folk xD/Robin
Gaming Ground Sverige

Frank Klepacki - Mr C&C


Frank är kungen.

Jag är precis hemkommen ifrån ett affärsmöte (kan bli riktigt lovande det här), och det här är nog första gången på evigheter som jag gått upp runt kl 6:00 för att hinna iväg i tid till ett möte på evigheter. I vilket fall som helst så gick det väldigt bra när jag väl kom fram och möte personerna ifråga.

Jag kan inte avslöja allt för mycket just nu, men det kommer att hända en hel del grejer framöver. Bland annat så involverar det grejer som vi kan lotta ut via tävlingar. Det enda som varit dåligt idag var/är nog vädret, jag klarade mig precis undan regnet imorse.

Jag fann tröst och lugn innan mötet tackvare Frank Klepackis musik i min ipod. Karln är helt makalöst bra! Frank är troligen mer känd som Command & Conquers musikaliska fader. Då han stått för i stort sätt ALL musik i hela serien.

Det ska dock även nämnas att Franks solo album är grymt bra de med. Ni finner ett smakprov här nedanför!/Robin
Gaming Ground Sverige

Gus..the Monkey?


Humor kommer i alla de olika former, färger och storlekar. Bokstavligen.

Vad är man brukar säga nu igen, är det apor med i leken så tyder det på kvalité? (monkey Island). Well, tydligen har någon velat ta mupparna till nästa nivå med hjälp utav en handdocka vid namn Gus the monkey. Gus tar sig an dom mest udda och konstiga samtalsämnen (milt sagt).

Men vem skulle göra det om inte Gus? check it out!/Robin
Gaming Ground Sverige

Lejon kungen goes 3D


Vill ha och vill se. Det handlar ju om min barndom i en ny tappning ffs, det är ju ett måste!

Jag noterade precis att Disney gjort en omarbetad 3D version utav Lejon Kung (sweet!) och att den kommer att gå upp på bio och släppas på DVD/blu-ray inom kort. Personligen så brukar jag vanligen inte bry mig så där nämn värt mycket om omarbetade versioner utav gamla filmer (det är en George Lucas skada. Ni vet, alla hans omtolkningar på Star Wars).

Men i det här fallet så råkar det röra sig om en film som jag växte upp med och lärde mig att älska. Lejon Kungen är min barndom i en ask, det kanske låter lite konstigt. Men det är min film och den betyder väldigt mycket för mig. Så ja, jag kommer att köpa den.

Kommer ni att göra det?/Robin
Gaming Ground Sverige
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy