n1wzAdy

Superjoint Ritual - Pure hate


Phil Anselmo maxxar verkligen sin röst i bandet Superjoint.

Det blir ett litet blandat inlägg det här. Men vi får se hur det blir när det kommer till kritan. Jag fick en liten minnes flashback när jag hörde låten "Fuck your enemy" med Superjoint Ritual när jag tränad idag.

Det fick mig att tänka på precis allt skit som jag gått igenom, alla som på ett eller annat sätt backstabbat mig genom åren.

Eller kort sagt alla som jag helt enkelt hatar på ett eller annat sätt. Vill inte låta som något litet emo barn. Men det verkligen helt jäkla makalöst vilka människor man haft att göra med under det här livet. Droppen vart för mig när en så kallad klasskompis/vän stabbade mig totalt för ett år sedan.

Han vet mycket väl vem han är (och läser du det här så vill jag att du ska veta följande. Jag kommer ALDRIG någonsin att förlåta dig). Inte nog med att han kastade in handduken, han klippte alla banden till mig också.

Allt över en natt. Kände snubben i nästan 3år, det var uppenbarligen inte värt ett piss. Jag vill inte låta bitter, men jag hoppas ärligt talat att han får sitt skit framöver.

Jag har rätt så svårt för att lita på människor i överlag. Ärligt talat så litar jag nästan inte på någon som inte är en blodbroder (en som verkligen ställt upp för än genom vått och tort).

För att komma till själva poängen med det här. Jag vill dedikera låten "Fuck your enemy" till alla dom människor som på ett eller annat sätt ställt till det för mig, folk som velat mig ont. I hope that you all will burn In hell!

Till er andra som ställt upp på mig, givit mig stöd när jag som mest behövt det, trott på mig (RIKTIGA vänner och familj, läsare/fans) stort tack. Och jag älskar er! tack för att ni finns./Robin
Gaming Ground Sverige

Christina Milian - Veckans babe


Christina är frukten utav en afrikansk/kubansk mix. Vart ett riktigt bra resultat om ni frågar mig. Hot damn!

En ny vecka = en ny veckans babe. Denna gången är det pop artisten/sångerskan/skådespelerskan Christine Flores (aka Christina Milian) som är först ut i startfältet den här veckan. Som för övrigt räknar med att göra comeback i år (plus ett nytt album).

Motiveringen till mitt val denna gången är rätt simpelt. Hon är sjukt vacker, talangfull, bra på att dansa och hon har lyckats riktigt bra i musikbranchen (flera hits, Dip It Low, Us Against the World mfl). Fast en annan sak som kanske är minst lika viktigt och intressant.

Är att hon fick mot ta ett pris (via Elton John fonden) för sitt aktiva stöd till foster barn (hon är storasyster till fler talet fosterbarn) och att hon är en bra förebild för barn och ungdomar världen över.

Kort sagt så är Milian en riktig pangbrud!


/Robin
Gaming Ground Sverige

heston's feast - Det behöver inte vara tråkigt med mat


Någon mer kreativ, fantasifull och galen matlagnings personlighet än Heston får man banne mig leta efter.

Jag är dödligt förtjust i chocklad, så jag fastnade extra mycket för en episod utav Heston´s Feast där han skapar helt bizzara choklad verk. Det är väldigt Willy Wonka över det hela kan jag säga. Man tappar nästan hakan i golvet när Heston tar in den ena galna chocklad skapelsen efter den andra.

I princip allt som han tog ut till gästerna var ätbart och gjort utav choklad. Till och med besticken och serveterna gick att äta!

Man får aldrig någonsin en tråkig tittar upplevelse om man zappar över till Hestons Feast. För man kommer att bli lika överaskad och chockad varje gång. Hatten av för Heston helt klart./Robin
Gaming Ground Sverige

Allods Online - Wow rip off deluxe edition


När spelet i sig självt inte säljer. Så funkar det alltid att kasta in lite pinup brudar...lika säkert som ett brev på posten.

Jag satte teet i halsen när jag kollade igenom min mail för någon minut sedan. Jag vet att Blizzard och wow inte har patent på orcer, alver osv. Men Allods Online (som givetvis också är ett mmorpg, en gratis variant dock) har typ rippat karaktärer direkt ifrån Wow mer eller mindre...gå bara till deras hemsida (och checka trailern) så kommer ni att förstå vad jag menar.

Allodes är utvecklat utav ryska spelstudion Astrum Nival och spelet har världs release den 16 februari. Vågar man gissa på att dom får ett väldigt argt mail från Blizzards advokater inom kort?/Robin
Gaming Ground Sverige

Safety Geeks - Dom flesta olyckorna händer på jobbet


Har bara sett ett avsnitt, men så här  långt så känns det hela väldigt B. En vek tröst är väl att det är mycket boobs.

Sent igår kväll så kollade jag på det allra första avsnittet utav Safety Geeks (serien startade förra året). Första så trodde jag typ att serien skulle vara ungefär som den engelska serien The IT crowd. Men nej, sådant var inte fallet.

Istället handlar det om säkerhet i olika sammanhang, som SG teamet måste undersöka. Uppenbarligen så är SG även den första riktiga 3D action/komedi tv-serien som gjorts. Ärligt talat så känner jag inte heller igen en enda utav dom skådespelarna som medverkar i showen.

Första avsnittet som jag såg var riktigt, riktigt jäkla segt. Tråkiga skämt och väldigt billiga bildvitsar (och så tuttar på det...). Förhoppningsvis så är det här en serie som växer och blir bättre med tiden. Men fortsätter serien i samma spår som avsnitt ett, då tänker jag då inte plåga mig igenom resten ialla fall.

Vad tycker ni själva om Safety Geeks?
/Robin
Gaming Ground Sverige

A.R.E.S Soundtrack - excellent stuff


Spelet är great och soundtracket är flawless victory!

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag tipsa våra läsare om soundtracket till/från action pc/360 spelet A.R.E.S. Hyperduck Music studios har verkligen lyckats mer än väl med musiken i spelet. Jag snackade lite med Chris  (musiker hos Hyperduck Studios) idag om just musiken i A.R.E.S.

Jag frågade om han tyckte att musiken skulle passa att köra en workout till? Chris berättade att dom verkligen gått inför att få ett sound som kickade ass. Så svaret var ja, det funger alldeles utmärkt att lyssna på musiken medans man tränar.

Så stort tack till Chris som tipsade mig om det här!/Robin
Gaming Ground Sverige

Alla hjärtans dag konst


Vem ska ni ge något extra fint till i år?

Om lite drygt två veckor (den 14 februari) så är det dags för alla hjärtans dag. Satan vad tiden går undan, det gäller att hänga med i svängarna helt enkelt. För somliga är dock inte alla hjärtans dag en dans på rosor, eftersom det är en påminnelse om typ "åh! suck...jag är fortfarande singel...".

För min egen del så är det cool dock, har så pass mycket att göra nu mera. Att jag inte äns har tid för en relation. Men för alla andra där ute som ÄR i en relation, så är ju alla hjärtans dag en rätt stor grej.

Det kanske inte heller är så konstigt heller, då dagen uppmärksammas ju trots allt internationellt varje år (för att det är ett pr trick *host host*).

Any how, så hittade jag några riktigt snygga skisser/målningar som alla är alla hjärtans dag inspirerade. Och ärligt talat så är ju världens viktigaste budskap kärlek. Bandet Beatles spred det budskapet väldigt effektivt världen över medhjälp utav deras låt "All you need Is love" också (ett av världens bästa band i övrigt).

Så, make love not war people!


Snacka om klass. Gjord utav pincel3d.The power of love! gjord utav iuneWind.


Den här skulle jag vilja ha som en tavla på min vägg.Gjord utav Lilyas./Robin
Gaming Ground Sverige

Reklam sponsrat inlägg - Ekskristallersmycken.com

[Detta inlägg innehåller reklam]Mitt namn är Eva Ek och det är jag som bedriver verksamheten Eks Kristaller och smycket. Jag har haft ett intresse för mineraler, stenslipning och silversmide i många år, och jag hoppas att ni ska tycka om det jag skapar i min ateljé som ligger på en ö i Mälaren med inspirerade omgivningar.

Jag inspireras mycket av Vikingatiden och deras smycken och hällristningar. Jag tar intryck av naturens former och färger. Om ni är intresserade utav smycken i alla de olika färger och former, samt silver så är det mig som ni ska vända er till.Ni är också mer än välkomna att besöka mig på plats vid våran hantverksbod i Enköping, som jag står som ansvarig arangör för. Vi öppnar den första maj igen fram till första helgen i september. Vi brukar vara cirka 13 olika hantverkare där.

Kort sagt, gillar ni smycken så är det eks kristaller och smycken som ni ska handla utav.

Obs! Detta är ett sponsrat inlägg och kan därför ej kommenteras.

Inazuma Eleven - anime fotboll till DS och Wii


Anime serien är riktigt jäkla nice.

Vet inte hur bekanta ni är med anime serien Inazuma Eleven. Men hela serien kretsar kring fotboll, och som bekant så älskar jag allt vad fotboll heter. Level-5 har även gjort ett spel utav animen, både för Wii och DS (wii versionen finns dock bara i Japan vad jag vet).

Och när vi ändå talar om trollen, första DS spelet kom ut bara för ett par dagar sedan. Av trailern att döma för just DS versionen så är det alltså en kombo utav både RPG/taktik + humor. Snacka om att man får se på sporten fotboll med helt andra ögon.

Darn att jag inte äger en ds.../Robin
Gaming Ground Sverige

Iron Gym - Ett grymt effektivt träningsverktyg


Jag har användt Iron gym i ungefär 2veckor nu (en gång per dag). Och jag har redan börjat få en synbar skillnad.

Jag köpte en iron gym (finns även som en xtreme utgåva) för runt 14dagar sedan. Och den har jag användt flitigt en gång om dagen. Jag gör tre olika övningar varje dag, lyfta mig själv upp/ner, hänga fritt och lyfta benen upp mot magen och sist men inte minst göra crunches i luften.

Dock så fanns det bra många fler användingsområden med the Iron gym än vad jag visste. Jag hittade en jätte bra video med olika träningsmoment med Iron gym. För en väldigt liten slant så får ni ett väldigt grymt och effektivt träningsverktyg.

Jag kan helt klart rekommendera Iron Gym till alla som gillar att träna och hålla sig i form. Jag gillar/gillade Iron Gym så pass mycket att jag placerat den på mitt kontor.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Att vara hjärtsjuk är inte kul - Stöd hjärt och lungfonden


Bandet som förändrade mitt liv till det bättre utan tvekan.

Efter över ett års tystnad så fick jag äntligen kontakt med min ukrainska vän. Jag lärde känna henne genom second life för ungefär 2 och ett halft år sedan. Tyvärr så har hon haft oturen att föddas med ett hjärtfel, så hon har mått riktigt dåligt till och från.

Och hon har inte dom ekonomiska resurserna som krävs för att genomföra en större operation som kan lösa hennes sjukdom permanent tyvärr. Och jag varit riktigt orolig då jag aldrig hörde av något från henne, jag antog det värsta tänkbara...

Därför vart jag väldigt glad när jag hörde av henne idag på förmiddagen. Då kom jag att tänka på hur pass viktigt det faktiskt är att t.ex hjärt och lungfonden får donationer så att dom kan forska mer kring just hjärtsjukdomar.

Vi pratade i timmar, då det hänt väldigt mycket i mitt och hennes liv sedan vi sist pratades vid. Hon vart riktigt glad när jag visade henne våran blogg bland annat. Då hon (Yozgi) är ett stort fan utav Pantera så dedikerar jag följande inlägg till henne och håller tummarna för att hon ska tillfriskna och få den hjälpen hon behöver framöver./Robin
Gaming Ground Sverige

Minecraft i l4d2 - Awsome!


Yes, jag spelar fortfarande L4D2 då och då.

Dom flesta utav oss älskar nog Minecraft, så när jag fick syn på en Minecraft inspererade L4D2 bana så vart glädjen total. Man får typ en helt ny syn på L4D2, världen är helt annorlunda än vad man är van vid att se den. Och spelsektionerna blir väldigt, väldigt oförutsägbara och nervpirrande (Ialla fall om man ska gå efter dom trailers som finns att se på nätet).

Michael Louisseize är hjärnan bakom Mincraft banan/moden, dock verkar det inte som om just hans bana släppts för den stora massan än (inget som jag finner ialla fall). Där emot laddade jag ner en karta som heter "Dead mines", som var riktigt rolig att spela ihop med kompisar.

Vill ni veta mer om framtida minecraftprojekt i L4D2 så ska ni titta in här./Robin
Gaming Ground Sverige

My virtual girlfriend - Ur utvecklarens synvinkel


Enligt Mike som är en utav utvecklarna för MVG. Så ska det komma en "My Virtual Boyfriend" framöver, touché.

Vi fick precis en kommentar från en av hjärnorna bakom My Virtual Girlfriend (coolt att en utvecklare kommenterat på våran blogg!). Närmare bestämt Mike Amerson (Creator, kreativ hjärna/skapare typ) hos Wet Productions. Han tyckte inte riktigt att min beskrivning/åsikt utav hans/deras spel stämde överens med verkligheten.

Ialla fall inte på punkten MVG riktar sig till ensamma eller desperata killar. Så här skrev Mike ordagrant.

"Hej,
Jag är utvecklare av detta spel. Jag använder Google för att

översätta vad jag vill säga så förlåt alla felaktiga grammatik.
Jag läste igenom den översyn och jag vill bara klargöra att detta

INTE är ett spel för ensamma, desperata eller ensamstående män.
Det är bara en liten bit av underhållning för killar i allmänhet.

Inget allvarligt. Det är inte tänkt att ersätta en riktig tjej  och det är inte en robot. Det är inte en konkurrent av kärlek plus. Spelet är inte utformad som en japansk spel. Dess helt  enkelt för skratt, skämt. Det fungerar på både IPAD och iPhone och det är 0,99 cent och appropriatly placeras i kategorin underhållning av iTunes.

Vi arbetar på en min virtuella pojkvän och det kommer att bli liknande (men mer bättre på grafik). Jag menar inte något brott  för alla med detta spel. Det är bara för skrattar åt lite:)

Tack
Mike Amerson
Creator
www.myvirtualgirlfriendgame.com"

Ni får ha lite överseende med grammatiken precis som Mike sa (då han användt sig utav google translate, engelska till svenska). Om det är som han skrev så får jag i sådant fall be om ursäkt, för rätt ska vara rätt.

Det som var extre instressant med hans kommentar är att dom alltså jobbar på en kvinnlig version utav MVG. Ptja, då vägs väl balansen upp lite ialla fall antar jag =)

/Robin
Gaming Ground Sverige

Rihanna - Till och med Metalheads kan digga henne


Seriöst talat så får jag gåshud varje gång jag ser Rihanna. She´s so damn hawt!

Det här inlägget kommer troligen att bli lite strange. Men jag gör ett försök ändå. Jag har lyssnat på rock, metal, hårdrock nästan hela mitt liv.

Även om jag i princip gillar all slags musik (så länge som den är bra och svänger) så kanske folk skulle se lite snett på mig om jag nämde att jag tycker att Rihannas låt (och musikvideo) "Only Girl) är en utav dom vackraste låtarna jag någonsin hört.

Med tanke på jag nästan uteslutet lyssnar på just metal annars, och ingen skulle nog kunna gissa att jag gillar hennes musik heller (om man går efter alla band t-shirts som jag bär osv). Men vad ska jag säga, har man bra smak så har man./Robin
Gaming Ground Sverige

My virtual girlfriend - *facepalm*


Tja, i Japan har dom ju Love+. Inte ska väl vi västerläningar vara sämre eller?

Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till den här Ipod/iphone titeln. Konceptet är rätt simpelt, skaffa en flickvän i ett digitalt format. Lite som en vuxen version utav tamagotchi (med XXX bitar här och där).

Man skapar helt enkelt sin egen perfekta virtuela flickvän i My virtual girlfriend. Som man ska hålla nöjd osv. Det går väl inte riktigt att låta bli att stoppa det här spelet (eller vad man nu ska kalla det för) i det sexistiska facket (då man kan glutta på både det ena och det andra, tänk DOA Extreme, så är ni nära).

Och det kan knappast bli mycket mer utseende fixerat än så här heller. Personligen så är det inget som jag skulle slösa pengar på, men uppenbarligen så finns det en jätte marknad för den här typen av spel. Ska man gå efter VARFÖR ds spelet love + vart en sådan dunder succé i Japan.

Så kanske det är lite samma sak med Virtual Girlfriend?. Spelet riktar sig till snubbar som antingen inte har tid med en irl flickvän/relation eller så är det killar som inte kan hantera en riktig relation/tjej.

Oh well, smaken är som baken antar jag...

Produkttext:

"The game starts off like a dating website, with a match making process where you specify your preferences in a potential mate. Once our girl generator kicks in- you’re offered a few choices.  Each girl will have her own unique appearance and personality so pick one, and let the game begin!

You are then transported to her home, (notice the surroundings is an indication to the personatily type she is. (there are 5 personatliy types: Alpha, Prude, Eco-centric, Urban and Diva.) Get to know her well because she responds to your every move. There are several ways to interact with her: engage in dialog by responding to her comments via gestured emotes, do an action or share an activity together, She even responds to your touch!  (Careful though- you don’t wanna do this if she’s not in the mood)

There is a progression meter on the right, watch that to see how well you are doing and what level you currently are. As you progress, she warms up and the dialog becomes more intimate. With each new level achieved, it will unlock new things you can do and different ways to interact with her. The higher you go, the more attached she becomes.

However, do the wrong things and she will grow distant, sad, and even sarcastic and cold.  She’ll put you in your place and if you’re not careful so don’t say you weren’t warned. If you take it too far down the wrong path- she will even dump you. It’s ultimately up to you to make these choices- good or bad, so choose wisely."


Features:
- 20 + levels of progressive game play that allow you to advance to new levels of intimacy.
- A unique dating profile system where you customize your virtual girlfriend experience.
- Hundreds of girls,  Each with her own unique personality and appearance (including lingerie)
- Interaction via gestures, actions, activities and by touch.
- 100+ actions and actvities you can do.
- Personalities that mirror typical and often funny, female behaviors.
- 1500+ lines of Clever and funny dialog keep it entertaining.
- Sharp 3D graphics allow you to navigate the camera for 360 degrees of viewing.
- An achievement system rewards the player with each goal accomplished.
- Universal for ipod touch, iphone and Ipad./Robin
Gaming Ground Sverige

Hipp Hipp - Innebandy är blodigt f**king jävla allvar


En mer våldsam sport än vad man först kan tro.

Nu ska ni få veta en rätt rolig fakta om mig (eller flera stycken till och med), jag kommer till poängen gällande bandy om en stund. Jag började kolla på NHL innan elitserien och jag höll på Chicago Blackhawks långt innan jag började hållade på Djurgården.

Jag har älskat hockey sedan jag var kanske 6-7år gammal. Likt som tusan kan/kunde jag inte åka skriskor. Så vad göra? svaret var enkelt. Bandy ofcourse, sure, det var inte hockey.

Men det fick dugga. Saken vara bara den att alla jag kände på lågstadiet tog verkligen det här med bandy på blodigt jävla allvar. Oavsett om det var en del utav gympalektionen eller om det bara var lite bandy på rasten.

Alla låstades vara sina NHL idoler och att matchen typ var en stanley cup final inför tusentals människor. Jag har med egna ögon sett en person blivit crosscheckad i huvdet med en bandy klubb så att den gick av på mitten, och en annan som fått världens jäkla armbågs tackling.

It was war!. Så därför kände jag igen mig lite i ett avsnitt i humor programmet Hipp Hipp som handlade om just bandy. Givetvis så kommer bandy aldrig att bli lika coolt som hockey, men som sagt. Kan man inte åka skriskor, då blir det innebandy.

Fler än jag där ut som varit med om blodigaslag över en match i bandy?/Robin
Gaming Ground Sverige

join the movement! - 21 olika utmaningar för den som orkar


Vill man bli fin så får man lida pin.

Ni har säkerligen sett stadiums reklam på tv där dom berättar om sina 21 olika sorters utmaningar (utspritt på 21 dagar, en för varje dag). Varje dag innebär nya tränings former och en ny utmaning. Eftersom dom redan dragit igång för typ en vecka sedan. Så tänkte jag börja på dag 1 imorn och jobba mig framåt.

Det här kan vara ett bra sätt att komma igång med träningen för dom som varit borta ett tag om inte annat. För dom flesta utav övningarna kräver inte äns att man går till gymmet. Jag själv var mest intresserad att komplettera med övningar som jag inte gjort tidigare till mitt träningsprogram.

join the movement ni med!/Robin
Gaming Ground Sverige

Samson & Sally - Frukten utav ett svenskt/danskt samarbete


Det är få filmer som jag minns så väl som Samson & Sally. Jag minns till och med intro musiken efter alla år.

Medans jag tränade idag så kom jag att tänka på den svensk-danska (Jannik Hastrup) animerade klassikern Samson & Sally utav en slump. Brosan min började snacka om tv-serien Whale wars, så från ingenstans så tänkte jag tillbaks på Samson & Sally.

Det är helt sjukt att jag kommer ihåg så många detaljer osv från filmen, den släpptes ju trots allt 1984. Filmen kretsar kring en flock valar som jagas utav valfångare (metaldjuren) och Samsons jakt efter att finna den legendariska Moby Dick.

Sally följer med Samson på hans äventyr. Trots att det är en tecknad film, så är/var den nog tänkt för en äldre publik. Jag var kanske 5-6år när jag såg den första gången hos min dagmamma, och det finns en del obehagliga scener i filmen.

Scener som jag fortfarande minns som om det vore igår. Men framför allt så är det hela stämningen och spänningen som jag kommer ihåg. Jag var inget fan utav valfångare då och det är jag inte nu heller.

Har man inte sett Samson & Sally förut men gillar tecknad film, så kan den vara värd en chans ialla fall. Den är nämligen precis lika sevärd nu som då./Robin
Gaming Ground Sverige

Disgaea - Sjukt uber underhållande


Jag har fått en ny RPG favorit nu. Laharl här ovan instämmer nog helt klart med mig.

Jag har precis börjat att spela första Disgaea för PS2. Mycket tackvare en gammal tidningsartikel och en trailer för spelet. Jag tyckte om att Nippon Ichi Software (utvecklaren utav serien) mixat humor, anime och RPG. Och karaktärerna i Disgaea är helt sinnessjuka men ack så komiska.

Etna är helt klart min favorit. Hon skulle mycket väl kunna vara min egen dotter känns det som, en rebelisk donna som gör som hon känner för. Det ska även nämnas att anime serien med samma namn är högst underhållande den med.

Spel serien är dock ett måste att äga, ialla fall fall dom till PS2 och PS3. Så jag tänker utan tvekan samla på mig dom övriga delarna också framöver.

Jag kan starkt rekommendera Disgaea till dom som gillar anime och RPG./Robin
Gaming Ground Sverige

Vackra kvinnor är dåligt för din hälsa


Yepp, vackra kvinnor som t.ex Megan Fox är inte bra för din hälsa. Ialla fall om man ska tro på vad läkare och forskare säger.

Det här måste vara det dummaste som jag hört på år och dar (eller ja, sedan Vanila Ice fick för sig att göra en comeback då). Uppenbarligen så ska vackra kvinnor påverka mäns hälsa negativt. Wtf? tänker nog en hel del nu.

Men tydligen så har det både en psykologiskt och en biologisk faktor. Killar blir stressade, pressade och deras hjärtfrekvens skjuter i höjden. En mental breakdown helt enkelt. Fast jag antar väl att det hela helt logiskt hänger på hur pass snygg och självsäker man är själv?

Är man liksom 10/10 och kör på bara, då lär nog inte den där hälsorisk grejen gälla dom. Frågan är dock om det funkar omvänt också? alltså att snygga snubbar påverkar kvinnor negativt gällande deras hälsa?

Tror ni att det ligger någon som helst sanning bakom det här? eller är det bara bullshit. Ni kan läsa mer om det hela här ialla fall./Robin
Gaming Ground Sverige

The Megas - Den ultimata Megaman hyllningen


Megaman hade varit stolt om han levat på riktigt. Ett bättre hyllningsband får man leta efter.

Gillar man Megaman (Rockman) så kommer man nog att älska det här inlägget. Jag har lyssnat igenom flertalet låtar utav tv-spels coverbandet The Megas, och jag kan säga det att dom är riktigt jäkla bra. Sen att dom även sjunger till egna texter baserat på kända Megaman låtar, gör bara saken ännu bättre.

The Megas är ett L.A baserat band som grundades år 2004 och dom har släppt ett flertal album sedan dess. Där ibland "Get Equipped" och "Get Acoustic". Det som gör The Megas extra intressant är att dom är väldigt bra live också.

Sanningen att säga så köpte jag precis alla deras album + t-shirt =) är ni ett Megaman fan så är jag rätt 100 på att ni kommer att göra det samma!

The Megas är:
Josh "Rev. Breeding" Breeding
Eric "E" von Doymi
Greg "Gregatron" Schneider
Mike "Mikey Hell" Levinson/Robin
Gaming Ground Sverige

load save point - Härlig gamer humorDet finns verkligen dom som tar sin hobby och sina intressen till en helt annan nivå. Dom på Load Save point är just precis en sådan grupp människor. Dom är gamers, och dom är inte blyga med att visa det heller. Faktumet är att dom dedikerat en hel sida kring sitt spelande, och allt som hör där till.

Dom driver väl dock kanske mest med spel mediumet, men det är ack så underhållande. Kunde inte heller undvika att lägga märke till att Sexygamer medverkar i showen, hon lever upp till sitt namn om jag säger så.

Enjoy och ha en bra helg allihop!/Robin
Gaming Ground Sverige

Zombies Ate My Neighbours Remake


Kanske ett utav dom mest originella spelen som någonsin gjorts.

Jag har i många år drömt om att någon ska göra en ny tolkning utav shooter/survival horror spelet Zombies Ate My Neighbors (LucasArts, snes/MD anno 1994). Det jag fått se så här långt är typ en Unreal mod och några få enstaka skisser från någon fan produktion som aldrig vart av.

Jag fann även ett par videos på ett ZAMN projekt som stått still sedan 2008. Mest dels för att upphovsmannen aldrig fått tag i dom personerna han behöver för att slutföra projektet.

Så frågan är om man äns någonsin kommer att få se en ZAMN Remake inom en snar framtid? för låt oss vara ärliga. Uppföljaren till originalet var riktigt jäkla B.

Jag antar att jag får drömma vidare tills att det faktiskt blir en verklighet./Robin
Gaming Ground Sverige

Veckans webbtips - creativeuncut.com


Mycket inspiration och kreativitet finns att finna på den här sidan för den som vill.

Jag kan ärligt talat sitt och kolla på skisser, målningar och konst hela dagen lång om jag känner för det. En enda bild kan vara en enorm inspiration källa för mig, om inte annat så kan man ju uppskatta konstverket och lämna en positiv kommentar till dess upphovsman/kvinna.

En sida som riktar in sig på just konst inom tv-dataspels (även anime/manga) världen är Creative uncut. Man kan hitta likasinnade och dela med sig utav sina konstverk/skisser m.m där.

Personligen så tittar jag mest indär för att kolla på alla dom snygga skisserna osv som gjorts utav både fans och proffs från diverse olika tv-dataspels studios världen över.

Check It out!/Robin
Gaming Ground Sverige

Nytt besöks rekord!


Nästan 400besök hade vi igår.

Jag vart nästan chockad när jag kollade våra besöks antal imorse. Nästan 400 personer hade besökt våran blogg under gårdagen. Det är en ökning med över 100% emot vad vi haft som mest. Så jag vart verkligen jätte, jätte glad.

Speciellt med tanke på hur mycket jobb och tid som faktiskt lagts ned på bloggen under en 2års period. Så stort tack till alla våra läsare där ute! we love you!

Så här kommer en handfull riktigt grymma Overclocked remixar till er som tack./Robin
Gaming Ground Sverige

Mr T the video game


what's up fool!

Mr T måste typ vara den coolaste personen och karaktären någonsin.  Laurence Tureaud Aka Mr T vart känd genom tv-serien A-team på 80talet, sedan så är han även känd som Clubber Lang från filmen Rocky III. Nu ska spelutvecklaren Zootfly göra ett spel baserat på Mr T.

Fast då handlar det om en superhjälte tolkning utav Mr T som sparkar nazist arslen i den syd-amerikanska jungeln, awsome!

Mr T - The Video Game är utvecklat för både PS3, 360, PC och Wii och givetvis så kommer Mr T att låna ut sin röst till sitt eget spel (något annat vore ju bara rätt igenom korkat).

Spelet är i sin tur baserat på på Mohawk Medias grafiska novel utav Mr-T och kommer att vara en mix utav action, beat em up och simplare pussel lösningar.

Bara det faktumet att någon faktiskt tagit sig tiden att göra ett Mr-T spel är ju i sig en riktigt cool nyhet. Låt oss nu bara hoppas att spelet också är spelbart och underhållande. Stay tuned fool!/Robin
Gaming Ground Sverige

Top Gear - Dom roligaste bitarna ur serien


Gillar man fordon, engelsk humor och motorsport. Då är det Top Gear som gäller. Bild tagen ifrån topgear.co.uk

Top Gear serien på tv har ju börjat gå mot sitt slut nu (vet inte äns om dom tänker göra några fler avsnitt), så man har ju börjat att reflektera över vilka dom bästa avsnitten och bitarna var i serien. Som tur är så behövde man inte tänka efter så mycket, då någon vänlig själ klippt ihop dom bästa godbitarna och gjort en mindre film utav det hela.

Enjoy!/Robin
Gaming Ground Sverige

Ketchup går att ha på precis allt


Det finns flertalet dåliga skämt jag skulle kunna dra om det här. Men nej, way to easy.

Inte för att det här är något direkt inlektuellt inlägg. Men låten fick mig att tänka på en gammal klasskompis som fan i mig hade ketchup på precis allt. Kanebullar, vofflor, pannkaka osv, snubben var helt jäkla insane!

Själv tycker jag dock att just Felix ketchup smakar skit. Är endast Henich ketchup som gäller för min del, och nej. Jag har INTE ketchup på allt.

Men det kanske ni gör?/Robin
Gaming Ground Sverige

Samba de amigo - Rytm & takt är underhållande


Äger man en Dreamcast så är det här spelet ett måste. 2000 versionen är dock den som är bäst.

Ja, jag är mer än medveten om att Samba de amigo finns till Wii. Det är bara det att wii versionen inte äns är i närheten så bra som 2000 versionen till Dreamcast. Sonic Teams kanske coolste och mest medrykande spel någonsin.

Jag testade på originalet utav Samba De Amigo som hastigast igår kväll till min DC (innan strömmen försvann i 5timmar), och inte för att jag äns var/är grymt bra på spelet. Så hade jag ändå riktigt roligt, och lite samba takter är ju aldrig fel heller.

Jag kan lugnt rekommendera Samba De Amigo till alla som tycker om rytm/takt och dans spel. Skaffa dock spelen till/för Dreamcast i sådant fall, då de äger Wii versionen./Robin
Gaming Ground Sverige

The Computer History Museum - Ett måste för varje geek


Åker jag någonsin till Usa och Kalifornien, så tänker jag besöka CHM.

Gillar man datorer, hårdvara och dess historia. Så kommer man nog att uppskatta det här. Via gamespot så fick jag syn på en artikel om ett dator museum i Kalifornien. Där finns allt ifrån första datorn till C64, olika slags amiga datorer och pc datorer.

Kort sagt så är det rena meckan för någon som är dator och teknik intresserad. CHM öppnade dörrarna 1996 i Mountain view i Kalifornien och dess grundtanke är att vidbehålla och uppdatera datorns historia. Ett väldigt viktigt uppdrag om ni frågar mig.

Kolla in videon här nedan för ett litet smakprov från museumet./Robin
Gaming Ground Sverige

Strömlöst i 5timmar - Tråkigt i 5timmar


Det var långt ifrån highvoltage hos mig under dagen. Det var snarare helt stendött på elsidan...

Ja det här vart ju en riktigt fin dag det här. Eller ja, fram tills runt 14:20 tiden, sedan dog precis allt som gick på ström hos mig. Vanligtvis så går strömmen på igen efter någon timme, men denna gången så vart det ett världsrekord minnsan.

Hela 5timmar plus tog det att få igång elen igen. Vattenfalls gubbarna har sprungit runt som ett par höns hela dagen lång idag. Ska bli kul att få veta imorn vart felet låg någonstans. Kanske är det rent utav ett rådjur som nafsat av en kabel? eller kan det vara en gremlin till och med?

Any how så var det typ mina 5 tråkigaste timmar på evigheter. Man är ju så pass beroende utav internet idag. Det är fullt jämnförbart med sånt som sova, äta, dricka osv.

Men nu minnsans så är jag back in biz igen. Så let´s rock!/Robin
Gaming Ground Sverige

doom - fall of mars


Snacka om en genial blanding. Doom och Diablo in the mix.

Nu ska ni få höra om något riktigt udda och coolt (det här är ingen nyhet dock, funnits ute i bra många år. Men ändå). Ifsoftware gjorde en riktigt grym Doom mod en gång i tiden vid namn "Doom Fall of Mars".

Det är som om Diablo och Doom fått ett barn ihop, ett super mäktigt och grymt barn. DFOM är ett action/rpg spel som lär underhålla både Doom som Diablo fansen. DFOM kräver inte heller inte att man har Doom installerat, då det är en stand alone installation.

Så bara att tanka ner spelet här!/Robin
Gaming Ground Sverige

Disney XD: Avengers - Ny serie på Disney XD


Kända Marvel karaktärer så som Hulken, Ironman, Thor och Captin America finns att finna i Avengers.

Gillar man tecknad serier och främst serier som berör kända superhjältar från Marvel världen, så kan nog Disneys XDs tv-serie Avengers tilltala er. Det är en animerad actionserie där dom välkända marvel superhjältarna går ihop för att bemöta ondskan och vid behålla lag, ordning i världen.

En kul detalj är att rösten till Hulken görs utav Niklas Ekholm (Prinsessan av solens rike bland annat) och Andres Ojebo (Vildkatt i Luftens Hjältar + temalåten, TImon i Lejonkungen II , Tito i Oliver & Gänget)  gör rösten åt Iron Man.

Den 11 februari klockan 19:00 så börjar första avsnittet utav Avengers hos Disney XD. Gillar ni Marvel så vet ni vilken kanal ni ska sätta er framför inom kort./Robin
Gaming Ground Sverige

James May's toy stories - You never get to old for toy´s


James May är tidigare känd ifrån tvprogrammet Top gear. Där han lekte med riktiga bilar.

Tänkte avrunda för idag med att tipsa om tv-serien James May´s toy stories. Ni kanske känner igen James från hans tidigare program Top gear? där han körde alla möjliga slags fordon. Fast i det här programmet så leker han med olika slags leksaker istället.

I diverse olika galna expriment. Gillar man leksaker och Toy Story serien så bör man inte missa det här. Programmet är nämligen underhållande för stora som små. Var inte lite coolt att se James (och 400st hjälparbetare) bygga en 4.5km lång radiobilsbana (det hela vart till slut ett världsrekord) genom Brooklands i England.

Coolt är bara förnamnet, check It out!/Robin
Gaming Ground Sverige

Doomsday - Doom som du aldrig sett det förut


Precis alla vapen i serien har fått ett nytt utseende.

Doom 1 och 2 är fortfarande för mig dom två FPS spelen som äger och gjorde genren till vad den är idag. Det är ytterst få spel som jag spelat i så många år och faktiskt återkommit till om och om igen. Men serien har inte riktigt åldrats med den värdighet som den förtjänar precis.

Därför kändes det riktigt trevligt att ett gäng fans/modare fixat en total makeover mod för samtliga doom titlar (utav den äldre skolan). Moden kallas Jdoom (Eller Doomsday), och när man väl installerat den så kan man tanka ner nya texturer, skins, vapen osv.


Effekterna i Doom serien har fått sig en riktigt total makeover.

Jag ville dock ha kvar den gamla Doom känslan (ha den intakt), med allt vad vapen, fiender osv beträffar. Man kan ju t.ex byta ut precis allt om man vill, men jag ville bara snygga till allt istället. Man får dock räkna med att man får trixa och finputsa en hel del i både inställningar och i själva programmet.

Det är nämligen långt ifrån alla plugins som fungerar som dom ska. Jag höll på kanske i två timmar innan allt funkade som jag ville. Men det var det lugnt värt, Doom har aldrig varit bättre, snyggare och häftigare än det är nu.

Mitt råd är att ni köper Doom Trillogy och sen tankar ner Doomsday. Det kommer ni lugnt inte att ångra en sekund!/Robin
Gaming Ground Sverige

Hur man ritar/skissar manga steg för steg


Det är inte en dans på rosor att bli grym på skissa manga. Precis som allt annat så kräver det träning och tålamod.

Jag har alltid velat vara eller bli bra på att rita, skissa och måla. Men det är verkligen mitt allra svagaste kort. Jag ritar så pass illa att jag troligen skulle bli utklassad utav någon som var både blind och packad som en sill. Men det förbjuder mig dock inte ifrån attt uppskatta andras verk och jobb.

Manga är för mig lika mycket tecknade serier som konstverk. En del manga serier håller väldigt, väldigt hög kvalité vad det gäller just det man ser på varje sida. En manga serie som jag gillar som har sjukt detaljerade bilder, karaktär, miljer osv är klassikern Akira.

Är ni dock lite mer skillade än vad jag är på att rita och känner er sugna på att försöka att göra egna manga karaktärer m.m. Så kan ni alltid checka in den här sidan eller kolla på videon här nedanför. Lycka till med ritandet och skapandet!/Robin
Gaming Ground Sverige

Top Spin 4 vs Virtua Tennis 4


Det kommer att bli riktigt svettigt för dom två tennis giganterna emellan.

Vad är det man brukar säga, ett nytt år lika med minst en ny sport titel inom varje sport genre. Jag fick dock upp ögonen för Top Spin 4 och Virtua tennis 4, då jag inte spelat tennis på riktigt eller något tennis spel på länge. Så tänkte jag att det kanske är dags att göra ett försök nu, i och med dom nya upplagorna utav respektive serie.

Men frågan är bara vilken titel som kommer att bli bäst? Top Spin 4 eller Virtua Tennis 4. Det står mellan Segas Virtua Tennis och 2K Czechs Top Spin. Bara en titel kan bli bäst.

Blickar man bakåt i tiden och jämnför serierna mot varandra rent betygsmässigt, så har det varit väldigt jämnt dom senaste åren.

Men om man utgår ifrån dom trailers, artiklar och intervjuer som gjorts för dom nya titlarna. Så verkar det som om det här är året då dom bägge serierna kommer att skilja sig åt mer än någonsin.

Så vad tror ni? vilken titel kommer att bli bäst. Top Spin 4 eller Virtua Tennis 4?/Robin
Gaming Ground Sverige

Veckans babe - sofia vergara


Det borde seriöst talat vara förbjudet att vara så vacker som Sofia är. God damn!

Hoppas att alla ni där ute haft en bra helg, själv firade jag min bror som fyllde 20år. Så det vart en hel del dricka och hög musik. Så man är så där lagom jäkla seg idag, vaknade runt 8:00 imorse. Jag var som en nyfödd kattunge, kisade med ögonen och fumlade mig fram till dushen typ.

Därför tänkte jag att det kunde vara på sin plats med en liten ögonöppnare så här på morgonkvisten. Och vem kunde vara bättre lämpad för det jobbet om inte den Colombianska pangbruden Sofia Vergara.

När jag såg henne för första gången hos The Ellen Show så tappade jag seriöst talat hakan i golvet. Det finns vackra kvinnor, sen finns det väldigt vackra kvinnor, sedan finns det latinska gudinnor som Sofia Vergara.

Hon är så overkligt vacker så att det inte är sant. Men det är inte det enda som är intressant med henne, hon är rolig och en duktig skådespelare också (hon har vunnit flera awards), hon är dock mest aktuell i tv-serien "Modern Family".

Hon verkar dessutom inte ta sig själv på allt för stor allvar, då hon driver med sig själv på talkshows och under intervjuer. Så yepp, veckans babe titel går utan tvekan till Sofia Vergara. Kvinnan som får vuxna män att följa hennes minst vinka, och kvinnor att dö utav avundsjuka./Robin
Gaming Ground Sverige

Brink - A Choir of Guns


Räkna med mycket pang pang, explosioner och pawns i Brink.

Satt och kollade på trailern för Splash Damages tunga action titel Brink precis.  Konkurrensen på fps scenen kommer att vara enorm i år, så det gäller verkligen att sticka ut om konsumenterna ska lätta på pluskan sin. Det är ju hur många stora FPS titlar som helst som kommer ut i år.

Duke Nukem Forever (redan förbokat ett ex), Bulletstorm, Gears of War 3 och det ryktas till och med om att Half Life EP 3 (eller Half-life 3) kommer ut i år. Så brink kommer som sagt var att få det riktigt, riktigt tufft.

Så vad gör Brink så intressant då?, ptja, det är en SP, MP, co-op FPS upplevelse utöver det vanliga. Om man ska tro på Splash Damage själva vill säga. Har läst ett par artiklar om Brink tidigare, och dom som fått chansen att prova på spelet irl har väl mest dels haft positiva saker att säga om Brink.

Om ett par månader så får vi veta hur det står till med den saken. För då kommer Brink ut för PS3, 360 och PC. Håll till godo med en trailer så länge./Robin
Gaming Ground Sverige

Louis Ferrigno - Hulken på riktigt


Louis är ingen liten kille, han var nästan 2meter och 130kg tung när han var som bäst och starkast.

Satt och kollade på en riktigt gammal tv-klassiker. Nämligen Hulken från 70-80talet, där bodybuildern Lou Ferrigno spelar just den gröna, arga jätten hulken.  Det är inte så där jätte konstigt att han fick den rollen heller egentligen, utav flera anledningar.

Louis har vunnit flera kroppsbyggar titlar (han vann sin första titel redan 1973, som 22åring) , han är en jätte (bokstavligen) och han har verkligen det utseendet som passar för att spela Hulken. Men det som är utav intresse idag för den som är tränings sugen och aktiv, Är det att Louis är en personligtränare nu mera, plus att han gjort flera träningsvideos.

Och för dom som inte vet eller visste så har Lou ett hörsel fel (han har bara 20% hörsel, det hände pga en öroninflammation som liten) , så han har haft det rätt så tufft att ta sig fram i livet.

Men han lyckades till slut, och nu hjälper han andra att lyckas. Med sin träning alltså. Check him out!/Robin
Gaming Ground Sverige

The Legend of Zelda - Ocarina of Time 3D


Epic N64spel får en total makeover till 3DS.

Kunde inte låta bli att notera att Nintendo gjort en Ocarina of time konventering till sin kommande 3DS konsol. Ocarina of time räknas inte bara till ett utav dom bästa Zelda spelen som någonsin gjorts, det räknas även till ett utav dom högst topprankade spelen i historien.

Så man förstår att fansen vart eld och lågor när spelet visades upp på E3 förra sommaren. Personligen tycker jag dock fortfarande att A Link To The Past äger allt som jag spelat mer eller mindre. Ialla fall när det kommer till spelkänsla och spelglädje.

I vilket fall som helst så vågar jag nog sätta mina pengar på att Ocarina of time till 3DS kommer att bli en toppsäljande titel (och en konsolsäljare också för den delen) när väl den kommer ut framöver. I övrigt så ser ju spelet grymt jäkla snyggt ut!

Produkttext:

"The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D takes the Nintendo 64 classic - one of the most critically acclaimed games ever made - and returns it to the Nintendo 3DS system with the added depth and realism of stunning, glassesfree 3D visuals. In this game, Link sets off on a legendary journey through time to stop Ganondorf, the Gerudo King of Thieves who is seeking the Triforce, a holy relic that gives its holder ultimate power.

The graphical upgrades and three-dimensional depth breathe new life into the expansive world of Hyrule. An improved and intuitive interface, coupled with the easier navigation offered by playing in a world with 3D visuals, give players better control as they solve puzzles, travel through time and explore this immersive world. Whether you're a first-time player or a regular visitor to Hyrule, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is a new adventure for everyone."

Features:
- Amazing 3D visuals and a complete graphical overhaul bring one of gaming's most beloved and celebrated franchises to life, putting the awe-inspiring world in the palm of your hand for you to explore whenever you like
- The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D retains the analog control of the original with the Circle Pad on Nintendo 3DS, but greatly improves ease of use with a touch-based inventory system. Switching items has
- never been simpler or quicker.
- Players can also use the first-person shooting (camera-controlled) feature utilizing the gyro sensor./Robin
Gaming Ground Sverige

9 - Ett bra filmtips för den uttråkade


Tankarna far iväg till Little Big Planets små dockor på 3röda för min del.

Tänkte ge er ett litet filmtips, och det kanske är något som kan uppskattas på en söndag som denna. Vädret är inte exakt den bästa för utomhus aktiviteter. Jag fastnade för Tim Burtons film "9". Det är en rätt så djup film för att vara en animerad sådan.

Dockorna i filmen fick mig att tänka på dockorna i PS3 spelet Little Big Planet, fast skillnaden är att i 9 så är det inte mycket skratt,  glädje och vackra färger. Världen har typ gått under och det är fullt utav mördar maskiner runt vart enda hörn.

Och ondskan är ett centralt tema genom hela filmen. Man får följa ett gäng dockors kamp för överlevnad i en värld där dom inte längre är välkomna. Visa delar påminner faktiskt lite utav sci-fi skräckfilmen "Virus". I vilket fall som helst så lånar kändisar så som Elijah Wood, John C.Reilly och Christopher Plummer ut sina röster till några utav dockorna i filmen.

9 kanske inte är någon genial toppen rulle, men den är högst sevärd ialla fall. Så har ni inte sett den, hyr eller köp den idag och rädda din söndag!/Robin
Gaming Ground Sverige

Konsten att fånga fisk direkt ifrån sin egen soffa


Nog för att dom är dumma som få. Men dom vet ialla fall hur man har kul.

Jag tycker om att fiska, dock inte på vintern. Finns inte en chans att någon får ut mig att pimpla när det är 18minus ute. Så hur kan man ändå fiska trots att man inte vill gå ut? enkelt, du behöver inte gå ut.

Följer man Beavis och Buttheads exempel så behöver man bara en soffa, ett kastspö, lite bete och ett fönster att kasta ut kroken/draget igenom. Sedan är fiskeäventyret igång på allvar!

Och skulle du mot förmodan komma i kläm med lagens långa arm, så kan du alltid be någon random snorunge att ta över kastspöt. Sedan så håller du lugnet och avlägnsar dig sakta men säkert ifrån platsen. Givetvis så fiskar man bäst ifrån sin soffa med ett par starköl och med metal dunkandes i bakgrunden.

Så vad väntar ni på? let´s get busy!/Robin
Gaming Ground Sverige

Abomination - The Nemesis Project


Abomination har bara fått ett 64% snitt hos gamrankings. Tänkte ge spelet ett lite mer rättvisst betyg, rätt ska vara rätt.

Då jag klarade ut The Thing igår (blir en recesion på den inom kort!) så vart det lite svårt att välja vilket spel jag skulle börja spela här näst. Men så fick jag syn på en gammal trailer för Hothouse Creations action/taktik spel Abomination.

För mig som är ett gammalt X-Com fan, så kan jag bäst beskriva Abomination (släpptes 1999) som en modernare version utav spelet (dock är det inte turordningsbaserat som X-Com), fast med ännu mer action bitar. En intressant sak är att spelet fick över 80% utav svenska pcgamer, men snittet ligger på bara 64% globalt i betyg.

Med handen på hjärtat så kan jag säga det att Abomination INTE är så pass dåligt. Ja, spelet har sina brister och solfläckar. Men i det stora hela så är det riktigt underhållande. Och ärligt talat så finns det inte heller många spel där ute som äns påminner om Abomination heller.

Så jag installerade titeln idag, känns som att man vill ge spelet lite upprättelse emot dom som varit väldigt negativa. Det är en sak om kritiken är bifogad och korrekt, men i det här fallet så anser jag att det inte är så. Så nu blir det slakt kalas för min del./Robin
Gaming Ground Sverige

Duke Nukem - Hail to the king baby!


Världens mest efterlängtade action titel är nu snart ute i handeln!

Dagens sista innan jag lägger mig för kvällen blir det nyaste klippet utav Duke Nukem Forever. Finns det fortfarande några tvivlare där ute som inte tror att DNF kommer att kicka ass. Så tror jag nog att den här trailer kommer att tysta dom flesta.

The king Is back In action!/Robin
Gaming Ground Sverige

Chemical brothers - further


Det bästa som hänt sedan skivatbröd typ.

Köpte precis Chemical brothers nyaste album "Further", och jag kan inte direkt säga att jag ångrar det köpet. Man får oftast vad man betalar för om man pröjsar för ett CB album. Jag visste ärligt talat inte om att dom släppte Further albumet redan i juni förra året.

Jag hörde deras nya låt "Escape Velocity" från Tron soundtracket på nätet, och kollade upp om dom hade ett nytt album ute. Och det var så jag fann Furtherbara för någon vecka sedan. Det är ett typiskt Chemical Brothers album, deras signatur sound lyser igenom från första låten till den sista.

Så yeah, är man ett CB fan så kommer man inte att bli besviken. Via deras webbsida så fann jag en massa trevliga remix låtar som dom gjort också. So enjoy!/Robin
Gaming Ground Sverige

Duke Nukem Forever får release datum!


I maj månad i år så kommer Duke att kicka rumpa och tugga tuggummi igen.

Fick precis veta att Duke Nukem forever kommer ut den 3maj i Usa och 6maj i resten utav världen. Gearbox och 2k games är grymt taggade på att släppa spelet nu. Själv hoppas jag bara att DNF blir det spelet som man väntat på under alla dessa år...

Det blir lite payback time för Duke så att säga, upprättelse för alla skämt och framflyttningar utav releasen. Nu är Duke snart tillbaks på allvar igen!/Robin
Gaming Ground Sverige

Castlevania - Legenden lever vidare in i 2000talet


Jag tycker fortfarande bäst om dom klassiska Nes och Snes spelen utav Castlevania.

Nu ska jag vara helt ärlig mot er. Jag har då inte spelat många utav dom nyare Castlevania spelen, jag provade på något DS spelet för något år sen. Men det är också allt, jag tyckte att charmen inte längre fanns kvar. Det har blivit anime tjafs och annat dravel utav det hela.

Castlevania var för mig som bäst i och med Super Castlevania IV. Dock ska det nämnas att jag faktiskt tyckte om Dawn of Sorrow till DS (men det är också det ENDA undantaget) och Symphony of the Night för PS1 är grymt välgjord och bra. Dom värsta spelen i hela serien finner man dock till N64.

Dom är så pass jäkla dåliga att man nästan vill slå sig själv på käften i ren förtvivlan. Själv har jag aldrig riktigt förstått mig på spelutvecklare som förstör sina skapelser och välkända märken och karaktärer med att förvändla dom till något annat än vad dom är, och är älskade för.

Varför försöka laga något som inte är trasigt? förnya, förbättra och lägga till nya saker det är givetvis inte förbjudet. Men att förvandla märket till något annat än vad fansen känner ingen det för, är ren och skär idioti. Då kan man lika väl döpa om spelet och göra något helt annat istället.

Och musiken från dom första spelen är fortfarande den som är mest odödlig i min mening./Robin
Gaming Ground Sverige

Catalan - Roligt flashspel

catlan 
Det finns till och med en continue funktion i spelet.

Ett litet morgontips ifrån mig till våra läsare. Har man lite tid till övers att döda så kan ni ju alltid testa på Stephen Lavelles flashspel Catalan. Själva grundidéen är väldigt simpel. Man ska klicka på dom röda ringarna i rätt ordning så att dom försvinner.

Man märker om det går vägen eller ej, för är det ringar kvar som INTE går att få bort. Då har man gjort fel...gör om, gör rätt är det som gäller då. Trail and error som sagt var.

robin
/Robin E
The Gaming Ground

Two Stupid Dogs - Två huvuden är inte alltid bättre än ett


Kanske den galnaste tecknade serie som gjorts.

Jag fann ett så kallat "bland" VHS kassett band från 1992 (står så på kassetten ialla fall). En stor del av bandet bestod utav inbandade avsnitt av Two Stupid dogs. En tecknad serie som gick på TV3 en gång i tiden (tror den endast sändes på helgerna, är dock lite osäker på den saken).

Som man kan lista ut på seriens titel, så kretsar allt kring två väldigt korkade hundar. Dessa två ljushuvuden kommer vi att få följa genom den ena galna trippen efter den andra.

Humorn är är minst lika galen som den i Ren & Stimpy eller Beavis and Butthead. Ärligt talat så måste seriens skapare Donovan Cook ha rökt på en hel del när han kom på alla avsnitten. Serien är bara så pass wicked!/Robin
Gaming Ground Sverige
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy